SZK Lunchbijeenkomst 'Mobiliteit in en om Soest'


Vrijdag 26 september 2014

Circa 40 leden en genodigden waren aanwezig bij de lunchbijeenkomst van de Soester Zakenkring die in samenwerking met de gemeente Soest werd georganiseerd en die in het teken stond van ‘Mobiliteit in en om Soest’.

Na het welkomswoord door Kees Wantenaar, voorzitter van de Soester Zakenkring, lieten de volgende sprekers hun licht schijnen over een diversiteit aan onderwerpen over mobiliteit:

 • Jannelies van Berkel, wethouder verkeer van de gemeente Soest over het gemeentelijk beleid en de gemeentelijke rol op het gebied van verkeer en vervoer in Soest.
 • Annelies Hermens, voorzitter U15, over dit groeiende netwerk van werkgevers die de bereikbaarheid van de regio Midden-Nederland wil verbeteren.
  Voor haar presentatie, lees verder.
 • Erik Landman, verkeersdeskundige van de gemeente Soest, over de stand van zaken van de ontwikkelingen in Soest-Zuid (o.a. stationsgebied en kruispunt Soesterbergsestraat/Vondellaan) en in Soesterberg (verdiepte ligging van de N237 en de oostelijke en westelijke ontsluiting van het bedrijventerrein Soesterberg-Noord).
  Voor zijn presentatie, lees verder
 • Johan Feld, Rijkswaterstaat, over de komende werkzaamheden aan de A1, A27 en N234.
  Voor zijn presentatie, lees verder.
 • Gabriëlle Dijkstra, Advies- en communicatiebureau &Morgen, over leerzame en effectieve praktijkvoorbeelden van bedrijven in onze regio op het gebied van 'slim werken, slim reizen'. Zie ook de website Slimmer op weg.
  Voor haar presentatie, lees verder.
 • Erik Landman, over de mogelijkheden voor hoe een bedrijf in aanmerking kan komen voor elektrisch fietsen.
  Voor zijn presentatie, lees verder.
Nieuwsoverzicht