Doelstelling


Bedrijven Management Organisatie Soest (BMO Soest) voor een prettig ondernemersklimaat.

De ondernemer in de gemeente Soest staat er niet alleen voor. Ondernemen in Soest en Soesterberg: gezamenlijk, sterk en één!

30 maart 2007 is de Bedrijvenmanagement Organisatie Soest (BMO Soest) opgericht.
BMO Soest zorgt voor de belangen van ondernemingen die gevestigd zijn op op de bedrijventerreinen in Soest en Soesterberg en lid zijn van de Stichting Bedrijvenkring Soestdijkse Grachten of van "ONS-Netwerk' Soesterberg.

De ambitie van BMO Soest is om samen met de aangesloten ondernemingen en de gemeente Soest te waken over de uitstraling en het kwaliteitsniveau van de bedrijventerreinen, zoals: onderhoud en beheer van het private en openbare buitenterrein, collectieve beveiliging en alarmopvolging, bewegwijzering, onderhoud openbaar groen, bereikbaarheid, knelpunten oplossen, managen van de organisatie in het algemeen, etc.

BMO Soest is een krachtige organisatie en heeft alles in huis heeft om de gezamenlijke (en individuele) belangen van de aangesloten ondernemingen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen in Soest en Soesterberg zo goed mogelijk te behartigen.
De uitvoering van veilige en goed onderhouden bedrijventerreinen, een dynamisch netwerk van en voor ondernemers, een goede relatie met de gemeente Soest maken BMO Soest tot een onmiskenbare schakel voor de ondernemers in Soest en Soesterberg.

Met de ondersteuning van BMO Soest kunnen plannen vaker en sneller gerealiseerd worden en geeft een professionele uitstraling aan ondernemend Soest en Soesterberg. Daar werkt BMO Soest voortdurend aan. En tegen een gunstig tarief. BMO Soest draagt zo bij aan een prettig ondernemersklimaat en zorgt voor zaken waar u geen tijd en energie in wil of kan steken.
Het grootste voordeel is dat u meer tijd heeft om zaken te doen!

BMO Soest valt of staat bij het collectieve draagvlak van de individuele ondernemers op de bedrijventerreinen.

BMO Soest is de uitvoerende organisatie van de Soester Zakenkring, de Stichting Bedrijvenkring Soestdijkse Grachten, Cooperatieve Vereniging Richelleweg U.A en "ONS-Netwerk" Soesterberg.