Disclaimer


De website zakelijksoest.nl besteedt veel zorg aan het controleren van de informatie op haar website. Toch kan het zijn dat de informatie verouderd of incorrect is. Aan de informatie op zakelijksoest.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Zakelijksoest.nl is niet verantwoordelijk voor informatie op internetpagina’s van derden. Ook neemt zakelijksoest.nl geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de aangeboden informatie op deze website.

Voor vragen over deze disclaimer kunt u met Henk van Asch

Zakelijksoest.nl is een uitgave van alle ondernemerskringen in Soest en Soesterberg.

De redactie van zakelijksoest.nl stelt de informatie op deze website met grote zorgvuldigheid samen. Toch kan het gebeuren dat bepaalde informatie de deze website na verloop van tijd verouderd of niet (meer) klopt. Dat komt o.a. doordat we informatie aangeleverd krijgen door anderen (van buiten de redactie), en zij wijzigingen in die informatie soms niet of niet op tijd aan ons doorgeven. Maar ook onze eigen tekstredacteuren kunnen (typ)fouten maken. Daarom kunnen aan de teksten van zakelijksoest.nl geen rechten worden ontleend. We vragen hiervoor uw begrip.

De webpagina's die onderdeel van zakelijksoest.nl zijn, zijn duidelijk als zodanig te herkennen: onderaan al onze pagina's staat onze copyright informatie. U kunt de redactie van Zakelijksoest.nl alleen over deze pagina's aanspreken. We vermelden nadrukkelijk dat de redactie van zakelijksoest.nl geen verantwoordelijkheid draagt voor informatie op websites of webpagina's waarnaar wij vanaf zakelijksoest.nl verwijzen, maar die geen onderdeel zijn van zakelijksoest.nl.