Werkgevers  Servicepunt (WSP) regio Amersfoort


Het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort is een samenwerking van UWV met alle gemeenten in de arbeidsmarktregio Amersfoort: de gemeenten Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Woudenberg, Baarn, Bunschoten en Soest. Het WSP geeft persoonlijk en kosteloos advies en ondersteunt werkgevers bij de werving en selectie van personeel.

zie bijgaande folder van het WSP:  https://static.reto.media/zakelijksoestnl/upload-2022/wsp-folder-2021.pdf

Wij bieden personeel op maat, nemen de zorg van werving en selectie van je over en kunnen jou informeren over eventuele subsidies en regelingen bij indiensttreding van een kandidaat. Het WSP helpt daarmee mensen vanuit een uitkering aan het werk. Je krijgt een vaste accountmanager als contactpersoon.

Contactpersonen voor ondernemers in Soest en Soesterberg

Accountmanagers  Myléne Hatzmann en Klaas Klein staan vanuit het WSP klaar om ondernemers in Soest en Soesterberg te helpen

mm.hatzmann@amersfoort.nl

Accountmanager WSP regio Amersfoort

Klaas Klein

Accountmanager WSP Regio Amersfoort & Jobhunter

06 18 07 59 58

k.klein@bbsuo.nl

Wil je hulp van het WSP?

Heb je een vraag over personeel of sociaal ondernemen? Neem dan gerust contact op met Mirjam of Klaas. Zij inventariseren al je wensen tijdens een kennismakingsgesprek en brengen eventueel een bedrijfsbezoek. Op basis van competenties, werkervaring en opleidingsniveau maken zij een eerste selectie van werkzoekenden die je vacature goed kunnen vervullen. Je kunt daarna zelf in gesprek met de kandidaten en een keuze maken. Heb je een passende werknemer gevonden? Je accountmanager geeft meer informatie over de eventuele (financiële) voordelen voor jou als werkgever bij het in dienst nemen van de kandidaat.

Evenementen voor werkgevers en werkzoekenden

Het WSP organiseert regelmatig evenementen voor werkgevers en werkzoekenden. Zo organiseren we elke 2 maanden een online banenmarkt via LinkedIn. Kijk voor een overzicht op www.wspregioamersfoort.nl/agenda

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het WSP op onze website: www.wspregioamersfoort.nl  Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag!