Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst


Maandag 16 januari 2023

Restaurant De Soester Duinen was vrijdag 13 januari 2023 goed gevuld. De Soester Zakenkring (SZK) kon na drie jaar haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst houden. Het bestuur van de zakenkring begroette 150 ondernemers en gemeentebestuurders.

​SZK-voorzitter Judith de Pagter was verheugd dat het nieuwjaarsfeest van de ondernemersvereniging eindelijk weer gevierd mocht worden. ,,Heerlijk om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. Het was gezellig met een walking dinner en muziek van Judith Nijland."

De voorzitter interviewde, ten overstaan van de 150 aanwezigen burgemeester Rob Metz. Actuele vragen over de energietransitie, coronasteun en de invulling van het voormalige TBS-terrein kwamen ter sprake.

Metz legde uit dat de niet uitgekeerde coronasteun weliswaar is toegevoegd aan de algemene middelen, maar beschikbaar blijft voor het gestelde doel. De ontwikkeling van het TBS-terrein is een proces waar ,,we midden in zitten", vertelde de burgervader. ,,Het is een behoorlijke opgave om voldoende terrein te vinden voor 1.100 sociale huurwoningen. Wij zijn bezig met de raad en wethouders om alle mogelijkheden in Soest te bekijken en tegen elkaar af te zetten."

De nieuwjaarsbijeenkomst werd voortgezet en de aanwezigen wensten elkaar het allerbeste voor een gezond en zakelijk succesvol 2023. De laatste momenten van de bijeenkomst werden gevierd in het gezellige Café Klinkhamer. 

Jaap van den Broek maakte foto's en al die afbeeldingen kunt u bewonderen via Fotoalbum Jaap

De volgende bijeenkomst is woensdag 15 februari. Dan houdt de SZK van 12 tot 14 uur een lunchbijeenkomst in de Eetvilla aan de Soesterbergsestraat. Het thema is: ‘Samenwerken met de volgende generaties’, met als gastspreker Monique Vrolijk.

Aanmelden kan via deze knop: Lunchbijeenkomst

Nieuwsoverzicht