Samenwerken met de volgende generaties, met als gastspreker Monique Vrolijk.


Woensdag 15 februari 2023 - 12:00 tot 14:00 uur

Woensdag 15 februari houden wij van 12 tot 14 uur een lunchbijeenkomst in de Eetvilla aan de Soesterbergsestraat.

Het thema is: ‘Samenwerken met de volgende generaties’, met als gastspreker Monique Vrolijk.

Vandaag de dag kom je vijf verschillende generaties op de werkvloer tegen. Generaties met een totaal andere kijk op de wereld én een totaal andere kijk op werk. Dit kan voor frustraties en onbegrip zorgen.

Monique Vrolijk neemt je op een herkenbare wijze mee in de generatieverschillen. Wat was ‘in jouw tijd’ belangrijk? En welk effect heeft dit op de manier waarop jij kijkt naar deze nieuwe generatie? Op de manier waarop jij leidinggeeft, ruimte geeft aan nieuwe ideeën en samenwerkt? Want dat is uiteindelijk waar iedereen binnen elke organisatie naar op zoek is: werkplezier, betere prestaties en een fijne samenwerking.

En realiseer je goed - niet alleen jouw medewerkers verjongen, maar óók jouw klanten!

Als we de verschillen snappen, dan krijgen we meer begrip. Door de concrete voorbeelden en praktische tips heb je na deze lunchsessie nieuwe ideeën om hiermee aan de slag te gaan.

Meld je daarom uiterlijk op vrijdag 10 februari 2023 aan en mis deze sessie niet.

Datum:         15 februari 2023

Tijd:              12:00 – 14:00 uur

Locatie:        Eetvilla Van den Brink

Over Monique Vrolijk

Monique (1980) is opgegroeid in Soest, heeft een achtergrond in Human Resources en is gespecialiseerd in leiderschap & talentontwikkeling. Ze heeft ruim 20 jaar voor Smurfit Kappa gewerkt. Inmiddels is ze zelfstandig trainer, coach en ondersteunt ze organisaties op het snijvlak van mens & organisatie.

Ze was bij Smurfit Kappa verantwoordelijk voor het aantrekken en de (door)groei van young professionals (de nieuwe generatie). Ze begeleidde ze in de eerste jaren van hun loopbaan. Daar maakte zij kennis met het belang van het waarderen van de diversiteit die de verschillende generaties op de werkvloer met zich meebrengt. En deze kennis deelt zij graag met je

Ik ben erbij

Agendaoverzicht