Terugblik op Nieuwjaarsbijeenkomst 2015 Soester Zakenkring


Zondag 11 januari 2015

De nieuwjaarsbijeenkomst 2015 van de Soester Zakenkring was er een die lang in het geheugen van de circa 250 gasten gegrift zal blijven. Dit keer waren ook de leden van de ondernemerskringen, t.w. Soestdijkse Grachten, ONS Netwerk Soesterberg, Soest Netwerkt, Winkeliersverenigingen en Horeca, die geen direct lid zijn van de Soester Zakenkring, uitgenodigd. Hiermee werd de onderlinge samenwerking van de diverse kringen benadrukt.   

Het thema van de avond ‘Licht in de duisternis’ en de samenwerking tussen alle geledingen in Soest, waren de rode draad van de toespraak van de voorzitter van de Soester Zakenkring Kees Wantenaar, die ook stilstond bij de gebeurtenissen in Parijs van de afgelopen dagen. Burgemeester Rob Metz benadrukte in zijn speech dat er, in het kader van de veranderende wetgeving per 1 januari, uitdagingen liggen voor de ondernemers in Soest.
Namens de ondernemerskringen Soestdijkse Grachten, ONS Netwerk Soesterberg en Soest Netwerkt  spraken Claudia Looysen, Ed Rijnja en Ellen van Loon wensen uit voor een succesvol 2015.

Het was goed toeven in Restaurant de Soester Duinen. Robbert Goedhart en Thijs Duindam hadden in samenspraak met Paul Martens en Annemiek Ramaekers een meer dan gevarieerd programma samengesteld. Voor de inwendige mens was een gevarieerd menu samengesteld; voor iedereen waren er smakelijke gerechten en diverse dranken.
De workshop kaarsen maken, gegeven door medewerkers van Kaarsenmakerij de Punt werd druk bezocht. Ook de verkwikkende stoelmassages door Monique Persoon en haar collega van Massagepraktijk Soest mochten op veel belangstelling rekenen.

De bereidwillige keukenbrigade en het bedienend personeel van de Soester Duinen zorgden er voor dat het tot laat aangenaam bleef.

Voor de foto-impressie van de hand van Jaap van den Broek, zie deze link. 

Voor de video-impressie van Smit Video Art van Bart-Jan Smit, zie hier het YouTube filmpje

Lees hier het artikel in het AD-AC van maandag 12 januari door Marjan van Grimbergen.

Lees hier het artikel in de Soester Courant van woensdag 14 januari door Martine Tjie a Loi .

Nieuwsoverzicht