Nieuw lid Soester Zakenkring - Baskaya Sloopwerken


Donderdag 22 februari 2024

Ali Baskaya, eigenaar van Baskaya Sloopwerken BV, is sinds kort lid van de Soester Zakenkring. Met meer dan twintig jaar ervaring in sloopwerken van industriële installaties en civiele objecten, heeft Baskaya Sloopwerken een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in onder meer Utrecht, Soest en Amsterdam.

Het bedrijf staat bekend om zijn accuraatheid, snelheid, en nette uitvoering van sloopprojecten. Met goed opgeleide medewerkers en modern materiaal voldoen zij aan de hoogste veiligheidsnormen. Ali benadrukt: ,,Wij werken niet alleen aan het afbreken van muren en gebouwen; het is vakmanschap dat nauwkeurig en veilig moet gebeuren. Bij elk (sloop)project streven we naar 100% tevredenheid."

Een van de specialiteiten van Baskaya Sloopwerken is asbestsanering. ,,Wij werken volgens een zorgvuldig proces, waarbij we een volledig asbestinventarisatierapport laten maken voordat we aan de slag gaan. Of het nu gaat om buitensanering met afzetlint en mobiele decontaminatie-units, of binnensanering met onderdrukmachines en visuele inspecties, wij zorgen ervoor dat het werkgebied veilig en milieubewust wordt behandeld."

Naast sloop- en asbestwerkzaamheden biedt Baskaya Sloopwerken BV ook huisontruimingsdiensten aan. ,,Elk project wordt aangepakt met aandacht voor het type woning, het doel van de ontruiming en de wensen van de bewoner.”

Meer info:
Baskaya Sloopwerken
Oostergracht 17-08, 3763 LX Soest

www.baskayasloopwerken.nl
Telefoon06 24110087

Nieuwsoverzicht