Uitnodiging 'Nieuwjaarsduik' 12 januari 2024 in de Soester Duinen


Woensdag 13 december 2023

Beste leden en genodigden,

Ongetwijfeld schrok u zojuist een beetje. Want niet iedereen is dol op de traditionele nieuwjaarsduik. U weet wel: dat event met duizenden bibberende mensen op het Noordzeestrand, waarvan velen met een koddige Unox-muts op.Duik in de toekomst
Wij gaan met z’n allen ook een duik nemen, niet in het ijskoude Noordzeewater maar in de toekomst. Want ‘Duik in de toekomst’ is dit keer het thema van onze nieuwjaarsbijeenkomst. We durven wel te zeggen: het belooft onvergetelijk te worden. Dit mag en wil je niet missen. Meld u tijdig (uiterlijk 5 januari 2024) aan. Heel makkelijk: gebruik de aanmeldlink onderaan deze uitnodiging.

Lekker kort ‘luisterprogramma’
Johanna Six, voorzitter van de Soester Zakenkring, zal een ultrakort openingswoordje doen. Vervolgens gaat ze in gesprek met 4 wethouders van de gemeente Soest. Het wordt geen ‘roast’ maar reken maar dat er ook enkele pittige vragen voorgelegd zullen worden. Heeft u zelf vragen voor de wethouders? Geef ze aan ons door. Uit de ontvangen inzendingen maken we een selectie. Wellicht stellen we ook uw vraag.

Toast en heerlijkste buffetten
Na het ‘luisterprogramma’ brengen we samen een feestelijke toast uit op het nieuwe jaar. Daarna staan er diverse heerlijke buffetten voor u klaar. Er is voor elk wat wils. Dat wordt smullen.

Uitdagende thematische workshops
U kunt deze avond deelnemen aan een aantal bijzonder uitdagende workshops:
• Waarzegster: laat uw toekomst voorspellen aan de hand van een tarotkaart.
• VR bril games: hoe werkt zoiets precies? Ervaar het zelf.
• Future food: proef onder meer de unieke smaak van geroosterde sprinkhanen.

Programma: 17.00 - 22.00 uur
Locatie: De Soester Duinen, Soesterbergsestraat 188, Soest.
17.00 uur: ontvangst.
18.00 uur: woordje van de voorzitter, aansluitend gesprek met 4 wethouders en proost op het nieuwe jaar.
18.45 - 21.00 uur: diverse buffetten.
19.00 - 21.00 uur: workshops met een waarzegster/tarotkaart lezeres, VR bril games en future food.
22.00 uur: einde.

Spelregels voor aanmelding

Lid van SZK?
Kosteloze deelname voor u samen met uw partner of met één persoon uit uw organisatie. Wilt u met meer personen deelnemen? Ze zijn van harte welkom. De kosten bedragen € 50,- p.p., vooraf op factuur te voldoen.

(Nog) geen lid van de SZK? De kosten bedragen dan € 50,- p.p. Let op: deelnemen is kosteloos als u lid wordt vóór of op de nieuwjaarsbijeenkomst van 2024.

Genodigde
Deze uitnodiging is voor u persoonlijk inclusief uw partner. Bent u verhinderd? Laat dan iemand anders van uw organisatie deelnemen, al dan niet samen met zijn of haar partner.

Meld u uiterlijk vrijdag 5 januari aan!
Gebruik voor uw aanmelding uitsluitend de volgende link:


https://www.zakelijksoest.nl/aanmelden/799

Wij wensen u plezierige kerstdagen en een gezellige viering van oud & nieuw. Natuurlijk zien wij er naar uit dat de nieuwjaarsbijeenkomst op 12 januari ouderwets gezellig druk bezocht wordt. Mogen wij rekenen op uw komst?

Namens het bestuur van de Soester Zakenkring
Met vriendelijke groet,

Johanna Six, voorzitter
John Oostveen, secretaris

Nieuwsoverzicht