Uitreiking Cheques Haringparty 2023


Maandag 18 september 2023

Maandag 18 september werden in Restaurant De Soester Duinen de symbolische cheques uitgereikt aan achttien organisaties, instellingen, en verenigingen uit Soest en Baarn, die als ontvangers van donaties van de Haringparty 2023 mochten fungeren.

Een prima lunch en goed gastheerschap van de mensen van De Soester Duinen. Het is altijd goed toeven in het restaurant van Thijs Duindam die alle aanwezigen van harte welkom wenst. De locatie is niet toevallig gekozen. Het is de plek waar op 26 juni de haringparty plaats vond en waar op 18 september de opbrengst uitgereikt wordt aan de vertegenwoordigers van diverse goede doelen. 

De cheques 
De organisatoren van de Haringparty 2023 namen het podium om de symbolische cheques uit te reiken aan de gelukkige vertegenwoordigers van de goede doelen. Het gezelschap was een mooie mix van betrokken initiatieven en nobele doelen die zich inzetten voor hun gemeenschap. In een sfeer van gemeenschapszin en solidariteit zaten ze rond de tafel en luisterden ze aandachtig naar elkaars verhalen.

Een blijk van waardering
De achttien goede doelen ontvingen bedragen variërend tussen de € 500,00 en € 1500,00, wat een aanzienlijke bijdrage is voor hun activiteiten. SZK-voorzitter Johanna Six sprak haar trots uit over de inzet van de gemeenschap in Soest en Baarn: ,,Ik heb met plezier geluisterd naar de presentaties. Jullie zorgen met elkaar voor een leefbare en fijne maatschappij. Het is fijn dat wij met de Haringparty daaraan hebben mogen bijdragen."

Een Geslaagde Haringparty
De Haringparty Soest-Baarn wist een indrukwekkend totaalbedrag van ruim 21.000 euro op te halen. Dit geld zal een aanzienlijke impact hebben op de ondersteuning van de volgende goede doelen:

 1. ZC De Vuursche
 2. Vrienden van het Meander
 3. Parahockey Baarn
 4. Wiekslag Smitsveen
 5. Hospice De Luwte
 6. Sinterklaasintocht Soest
 7. Sinterklaasintocht Soesterberg
 8. Stichting De Levensclub
 9. EHBO Soest
 10. De Knickerbockers
 11. VVZ '49
 12. Stichting Balans
 13. Hopman Masselmangroep
 14. Het Bentinck Fonds
 15. De Regenboogboom
 16. Stichting Vier 't Leven
 17. Dierenzorg Eemland
 18. Kunstenhuis Idea

Zie hier het fotoverslag

Nieuwsoverzicht