ROM Utrecht region


Vrijdag 16 juni 2023

NIEUWSUPDATE

/EVENT

De ROM op de Dutch Health Week 2023

Van maandag 12 tot en met zaterdag 17 juni vindt in Utrecht de Dutch Health Week plaats. Dit is hét health event waar professionals uit de zorg en life sciences nieuwe kennis opdoen en ervaringen uitwisselen. Dutch Health Week is daarmee het grootste evenement voor de gezondheidszorg in 2023. 

ROM Utrecht Region is ook zeer actief tijdens de Dutch Health Week. We organiseren een symposium, lezingen (onder andere door Tom Furness, the “grandfather of VR”), het startupplein en trips door de regio heen.

Lees alles

Tekstvak: Lees alles

 


 

Zien we je 21 en 22 juni bij Geobuzz?

Op 21 en 22 juni 2023 vindt het jaarlijkse Geobuzz plaats in 'De Nieuwe Stad' in Amersfoort. Hét netwerkevenement over data en duurzaamheid met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Het centrale thema is 'Slim samenwerken aan de toekomstige leefomgeving'.

 

Op het Earth Valley plein vind je een programma vol inspirerende workshops van innovatieve bedrijven en organisaties! Praat mee over de volgende thema’s: klimaatadaptatie, slimme en schone mobiliteit, energietransitie en netcongestie, GEO & AI, circulaire bouw en digitalisering.

 

Bekijk het volledige programma per thema en meld je aan! 

Meld je aan

Tekstvak: Meld je aan

 


 

/PODCAST

Pepper aflevering: succes en mislukking in ondernemerschap

In gesprek met Arjan van den Born, algemeen directeur ROM Utrecht Region en professor ondernemerschap aan de Tilburg University. Het gesprek gaat over ondernemerschap, wat daar bij komt kijken, wat succes maakt en hoe dat smaakt een ook hoe mislukking werkt en wat dat met ondernemers doet. 

Luisteren

Tekstvak: Luisteren

/VIDEO

ROM-collega's vertellen: een financiering in de vroege fase

Bij de ROM Utrecht Region kunnen ondernemers terecht voor investeringen, maar ook leningen zijn een mogelijkheid. Zelfs als je nog in een hele vroege fase zit met je onderneming.

Edgard Creemers, manager van team Investeren, vertelt je alles.

Bekijken

Tekstvak: Bekijken


 

EDIH Digital Hub Noordwest is live!

De European Digital Innovation Hub (EDIH) helpt mkb-ers met inzicht, training, kennis, advies en ondersteuning bij het vinden van financiering voor digitale innovaties.

"Wij inspireren en stimuleren mkb-bedrijven die met digitale innovaties verder willen komen. Door samen te ontdekken waar je kansen liggen. Door nieuwe mogelijkheden te laten zien op gebied van bijvoorbeeld AI, 3D printing en robotisering. Door kennis en vaardigheden te delen in trainingen. Door tests van technologietoepassingen te faciliteren. Door hulp bij het vinden van financiering. En door toegang te bieden tot netwerken in binnen- en buitenland."

Je kunt nu bij hen terecht via de website!

Website EDIH

Tekstvak: Website EDIH

 


 

/KVK TOP 100

Meld je aan voor de KVK Innovatie Top 100

KVK presenteert elk jaar de KVK Innovatie Top 100, een etalage vol succesvolle innovaties uit het midden- en kleinbedrijf. De kracht van de KVK Innovatie Top 100 is te laten zien waartoe het Nederlandse mkb in staat is.
Ben jij een ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf? Heb je een innovatief product of dienst met succes op de markt gebracht? Schrijf dan voor 3 juli 2023 in voor de 18e editie van de Innovatie Top 100 van KVK. 

Meld je aan

Tekstvak: Meld je aan

/AI LABS

Universiteit Utrecht lanceert 8 nieuwe AI Labs

De AI Labs van Universiteit Utrecht stimuleren kennisontwikkeling en ICT-talent om met organisaties maatschappelijke uitdagingen aan te gaan.

Door samenwerking aan onderzoek en onderwijs wordt de aandacht voor maatschappelijke vraagstukken vergroot, nieuwe state-of-the-art kennis en toepassingen voor specifieke domeinen gegenereerd en bijgedragen aan een betere aansluiting tussen opleiding en beroepspraktijk.

Lees meer

Tekstvak: Lees meer

Agenda

13-15

JUNI

De ROM op de Dutch Health Week 2023

Utrecht is in juni een week lang dé plek waar zo’n vijftienduizend deelnemers aan ruim twintig evenementen werken aan toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen. In die week is ROM Utrecht Region actief met een symposium, lezingen, het startupplein en trips door de regio heen.

Lees meer

21 - 22

JUNI

Geobuzz 2023 - Connects to Earth Valley

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw onderneming te laten groeien door digitaal te innoveren? Wil je weten en zien hoe studenten je daarbij kunnen helpen? En welke subsidiemogelijkheden voor MKB en startups er zijn, of voorbeelden zien van hoe andere bedrijven het doen? Kortom, zoek je naar kansen om te leren en samen te werken aan digitale innovaties? Kom langs!

Lees meer

21 

JUNI

Indigo

Indigo is een vooraanstaand evenement dat een levendige gemeenschap van game-ontwikkelaars, ontwerpers en enthousiastelingen samenbrengt. Het biedt een platform om de nieuwste innovaties en baanbrekende projecten in gaming en interactieve media te ontdekken en te ervaren.

Lees meer

30

JUNI

MKB event 'Samen Digitaal Innoveren'

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw onderneming te laten groeien door digitaal te innoveren? En welke subsidiemogelijkheden voor MKB en startups er zijn, of wil je voorbeelden zien van hoe andere bedrijven het doen? Kortom, zoek je naar kansen om te leren en samen te werken aan digitale innovaties?

Geef je op voor het MKB event 'Samen Digitaal Innoveren'.

Lees meer

Euclideslaan 1

3584 BL Utrecht

Over ons | Contact

Nieuwsoverzicht