Nieuwsbrief WSP regio Amersfoort


Dinsdag 18 april 2023

Nieuwsbrief april 2023

Informatiebijeenkomst SLIM-regeling

Samen met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid organiseert Katapult op maandag 24 april 2023 van 15:30 uur tot 17:00 uur een webinar over de SLIM-subsidie voor samenwerkingsverbanden en grootbedrijven. Deze subsidieregeling helpt ondernemers bij het creëren van een scholings- en ontwikkelingscultuur in hun bedrijf. Hoe is een verdere ontwikkeling van werknemers en van jezelf in te zetten voor een beter bedrijfsresultaat en betere werknemers? Wil je deze informatiebijeenkomst bijwonen? Meld je aan.

Keurmerk voor Wilco

Drukkerij Wilco heeft op maandag 3 april 2023 het Keurmerk Inclusief Werkgever van het WSP regio Amersfoort ontvangen. Drukkerij Wilco is de laatste jaren explosief gegroeid en heeft daardoor veel nieuwe medewerkers nodig. Samen met het WSP hebben ze diverse rondleidingen georganiseerd, zodat geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen op de werkvloer. De nieuwe medewerkers hoeven geen ervaring te hebben en worden op de werkvloer opgeleid. Lees meer.
 

We zijn op zoek naar nieuwe werkervaringsplekken waar onze kandidaten onder begeleiding kunnen werken aan persoonlijke leerdoelen om weer terug te keren in het arbeidsproces. Een kandidaat gaat maximaal een jaar aan de slag op deze plek. Bij interesse bespreken we met de werkgever de mogelijkheden. Is er een match met een kandidaat, dan worden afspraken gemaakt over de start, werktijden, taken, evaluatie en begeleiding. Je ontvangt een kleine vergoeding voor de geboden werkplek en begeleiding.

Kennissessie ontbijt

Op donderdagochtend 11 mei 2023 organiseren we een interactief ontbijt & kennissessie voor werkgevers, leidinggevenden en HRM-managers in de branches: Logistiek & Transport, Industrie en Techniek & Bouw. Meer info en meld je aan.

Aankomende evenementen

Voor alle aankomende evenementen kijk op onze agenda op de website.

Meer informatie & inspiratie

  • Op het YouTube kanaal van het WSP delen we elke twee maanden sollicitatievideo's. Bekijk de videopitches van de kandidaten.
  • De talkshow KRAP van UWV over creatieve en innovatieve arbeidsmarktoplossingen is terug te kijken via deze link.
  • Hoe kun je als werkgever je personeel met geldzorgen verder helpen?
  • De accountmanagers van het WSP houden elke week inloopspreekuren per branche in het Werkcentrum regio Amersfoort.

Vragen?

Nieuwsoverzicht