Algemene Ledenvergadering Soestdijkse Grachten


Donderdag 29 september 2022

Woensdag 28 september was de Algemene Ledenvergadering van de Soestdijkse Grachten bij Kunst-Siersmederij Rein Tupker. Tijdens de vergadering werden de leden bijgepraat over de ontwikkelingen van het industriegebied, de jaarcijfers werden verantwoord en goedgekeurd en Henk Mikkers van Securitas gaf een verslag over de bevindingen van het beveiligingsbedrijf. Bas van den Hof werd geïntroduceerd als nieuwe accountmanager. 

Henk van Asch meldde dat de audit op 5 juli voor het certificaat KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen) met goed gevolg is doorlopen. Het daaraan hangende conventant wordt 5 oktober ondertekend. 

Aart Bosman en Bas de Haas hebben zich het afgelopen jaar succesvol ingezet voor ledenwerving. De Soestdijkse Grachten heeft in die periode veertien nieuwe leden mogen verwelkomen. Meer leden betekent meer mogelijkheden tot uitbreiding van beveiliging. 

Het bestuur nam afscheid van ad-interim voorzitter Hans van de Meer en begroet Pascal Tupker als nieuw bestuurslid. 

Na de vergadering gaf het kersverse bestuurslid, tevens gastheer, een indrukwekkende presentatie van de smederijtechnieken en was er een rondleiding waar de fraaie producten van de smederij te zien zijn. 

Nieuwsoverzicht