Inspiratiebijeenkomst WSP regio Amersfoort


Donderdag 15 september 2022

Via deze mail brengen we graag onze inspiratiebijeenkomst onder de aandacht. Willen jullie deze verspreiden onder de werkgevers en ondernemers in jullie netwerk?

Op dinsdag 11 oktober organiseren we vanuit het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort een bijeenkomst voor werkgevers en bestuurders over inclusief werkgeverschap. We nodigen je hierbij van harte uit voor de Keynote van Jitske Kramer ‘Join the Jam’ op dinsdag 11 oktober 2022. Deze wordt gehouden in Theater Streams Breede Beek aan de Kloosterstraat in Nijkerk.

Jitske Kramer geeft speciaal voor ons haar muzikale lezing over diversiteit en inclusie ‘Join the Jam’. Zij vertelt over nut en noodzaak van inclusie en diversiteit voor teams en organisaties. Ze combineert inhoud met spoken word, visual graphics en neemt een trompettist en violist mee. Wil je vast een voorproefje zien? Kijk dan op https://jitskekramer.nl/jitske-spreekt/jk-keynote-jam-cultures/

Jitske is één van de beste sprekers van Nederland. Ze is corporate antropoloog en reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Ze neemt je in haar verhalen mee op een boeiende reis naar menselijke vraagstukken en oplossingen.  Om de slagkracht en resultaten van organisaties te verbeteren en de wereld gewoon een beetje mooier te maken.

De bijeenkomst is in het nieuwe theater Streams Breede Beek - Theater & Restaurant in het centrum van Nijkerk. Het theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook is er een ruimte waar je de lezing ‘prikkelarm’ kunt bijwonen.

Na de lezing is er een netwerkborrel waarin je met elkaar in gesprek kunt gaan over wat jou heeft geprikkeld en wat je meeneemt.

Programma:

15.15 – 15.45 uur: Inloop

15.45 – 16.00 uur: Zaal open

16.00 – 17.15 uur: Join the Jam – keynote Jitske Kramer

17.15 – 18.00 uur: Netwerkborrel

Aanmelden

We nodigen je uit om bij dit unieke event aanwezig te zijn. Meld je aan via onze website

https://www.wspregioamersfoort.nl/agenda/jitske-kramer  

Nieuwsoverzicht