Clok nieuws


Donderdag 28 juli 2022

Stichting CLOK | Lokaal krachtig ondernemen

Clok

online versie | inschrijven

CLOK Nieuws

28-juli-2022

Zomertijd 

Een rustiger periode voor velen. Bij CLOK ook, al zijn de vakantieweken van het team goed verspreid.  Werk jij samen met een topcollega? Nomineer deze collega dan voor de ' Verkiezing beste ambtenaar EZ 2022'. Dat kan hier. CLOK organiseert meerdere evenementen. Kijk op onze website voor Actuele nieuwsberichten en kalender evenementen. Fijne zomer gewenst!

Leergang Centrumprofessionals

Met trots presenteren CLOK en Ginder per 1 september 2022 de Leergang Centrumprofessionals. Nu tijdelijk met de unieke mogelijkheid om de positie van centrumgebieden te versterken. Mede dankzij de door Van Kraaij Educatie verkregen subsidieregeling "NL Leert Door" wordt er geen financiële bijdrage gevraagd vanuit deelnemers dit najaar. Hierdoor ligt de juiste kennis voor jouw vitale binnenstad binnen handbereik!    Interesse? Klik op Lees meer voor inschrijflink.

Lees meer

Webinar Bedrijventerreinen NL Schoon

Doe op donderdag 22 september mee aan het webinar Bedrijventerreinen & Zwerfafval van Nederland Schoon. Dagvoorzitter Eline Faber gaat met de deelnemers in gesprek over hoe je zwerfafval op een bedrijventerrein kunt aanpakken zodat het bedrijventerrein schoon wordt en blijft. Jeroen Bosma van Stichting CLOK biedt een handig stappenplan aan om tot een schoon bedrijventerrein te komen. Vervolgens deelt Yvonne Salvino haar ervaringen uit Sittard. Dit webinar is bedoeld voor voor ondernemers en parkmanagers, gemeenten en iedereen die zich bezighoudt met bedrijventerreinen en zwerfafval. Samenwerken is vaak de sleutel tot succes. Klik op 'lees meer' om je aan te melden.

Lees meer

Magazine Kringen 02 is verschenen!

In deze editie beantwoorden Cees-Jan Pen en Jos Janssen (Fontys Hogeschool) de vraag of het bedrijventerrein het troetelkindje van de gemeente kan worden.

Verder komen in het blad nog interessante onderwerpen en inzichten aan bod, zoals het veranderende winkellandschap en opinie over de rol van de economie binnen de gemeente. Op onze website vind je de gehele editie van Kringen.

Lees meer

Toekomstbestendige Bedrijventerreinen Live terugkijken? Dat kan!

De verduurzaming van bedrijventerreinen vraagt om verregaande samenwerking tussen ondernemers onderling en tussen private en publieke partijen. Veel partijen zijn hier al mee begonnen waardoor voorbeeldprojecten en kansrijke initiatieven ontstaan. Tijdens de tweede editie van ‘Toekomstbestendige Bedrijventerreinen Live' zijn deze onderwerpen aan bod gekomen. Heb je het gemist? Klik op 'kijk hier terug' om de Livestream te openen.

Kijk hier terug

Stichting CLOK

Bezoekadres: Amerikalaan 199
3526 VD Utrecht

E:  Info@clok.nl
W: www.clok.nl
T:  085-0602565

Clok

Linkedin

Samen met de gemeenten en besturen en managers van werklocaties werkt CLOK aan sterke, vitale en duurzame lokale economie. Hoe we dat doen? Volg ons op LinkedIn of kijk op de website

Nieuwsoverzicht