Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Vrijdag 22 juli 2022

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 22 juli 2022#40

Je hebt je ingeschreven als belangstellende voor wonen in het mooie, groene Soesterberg. Nieuwbouwkompas Soesterberg verzamelt informatie rondom de ontwikkeling van de nieuwbouwplannen. Het laatste nieuws delen wij graag met je.

In deze nieuwsbrief lees je de laatste stand van zaken rond het project Oude Tempel, vind je een link naar de 'In Uitvoering', de informatiekrant waarin de Gemeente Soest je bijpraat over de ontwikkelingen in Soesterberg. We geven je een paar leuke zomertips en je maakt kans op leuke prijzen door deel te nemen aan de prijsvraag La Vuelta Holanda . 

We wensen je een heel fijne zomer! Na de zomer komen we met meer informatie over de plannen voor Soesterberg Noord.

Hartelijke groet,

Nieuwbouwkompas Soesterberg


Uitspraak Raad van State en bos onderhoud

Op 8 juni sprak de Raad van State zich uit over het bestemmingsplan Oude Tempel. Het ingestelde beroep werd door hen niet gegrond verklaard, en daarmee wordt het vastgestelde bestemmingsplan onherroepelijk. Dit betekent dat Landgoed Oude Tempel de nieuwe bestemming ‘wonen’ krijgt.

Lees meer...


De nieuwe 'In Uitvoering' is weer uit!

Deze week valt bij alle Soesterbergers de ‘In Uitvoering’ weer op de mat. De informatiekrant van Soesterberg, waar vanaf nu niet alleen meer de ontwikkelingen op het gebied van bouw en stenen aan de orde komen, maar ook sociaal maatschappelijke onderwerpen.

Lees meer...

Renners La Vuelta 'vliegen' over landingsbaan Park Vliegbasis Soesterberg

Op zaterdag 20 augustus komt La Vuelta (Ronde van Spanje) naar Utrecht. Het wielerpeloton doorkruist het Utrechtse landschap tijdens deze tweede etappe van La Vuelta Holanda. Die etappe vertrekt in ’s-Hertogenbosch en eindigt in Utrecht.

Lees meer...

Zomertips

Heb je genoeg plannen voor deze zomer? Ga je nog op vakantie of kies je voor een staycation in het mooie Soesterberg? We hebben nog wel wat leuke tips op het gebied van cultuur en recreatie. Want wie hier woont, hoeft zich nooit te vervelen.

Lees meer...

                                 

      

  Bekijk de website

 

Nieuwsoverzicht