Ontmoeting bij het krieken van de dag


Woensdag 06 juli 2022

Dertig Soester ondernemers begonnen woensdag 6 juli hun werkdag bij DLC. Bas en Mariëll waren de gastheer en gastvrouw voor het gezamenlijke ontbijt van de Soester Zakenkring in de sfeervolle locatie in het voormalige stationsgebouw aan de Spoorstraat.

Elkaar ontmoeten bij het krieken van de dag, dat is leuk en gezellig. Een perfecte gelegenheid bovendien om de aanwezigen bij elkaar te roepen voor een buitengewone algemene ledenvergadering. Voorzitter Judith de Pagter nam deze, namens het bestuur, af in de deuropening tussen beide vertrekken van het restaurant. Enig onderwerp was de wijziging van de bestuursstructuur (Algemeen Bestuur van de Soester Zakenkring), waar de bedrijvenkringen bij zijn aangesloten. Bedrijvenkringen worden al dan niet ‘aangeslotene’ of gewoon lid. Op grond hiervan zijn de statuten aangepast. De vergadering ging hier unaniem mee akkoord. 

Judith nam de agenda voor de komende tijd door. De volgende activiteiten staan op de planning: 

Lunchbijeenkomst LOU-vre - Woensdag 12 oktober

Bowlen - Donderdag 10 november

Nieuwjaarsreceptie - Vrijdag 13 januari 2023 (locatie volgt)

Op korte termijn komt het bestuur van de SZK met een datum/locatie voor een nazomerborrel in september.

Daarnaast attendeerde Judith de aanwezigen op de Meet-up op 7 september in Cabrio. Een moderne versie van het ondernemerscongres. De SZK verleent medewerking bij de organisatie. De leden van de SZK worden spoedig over de details geïnformeerd.

Het was een ontspannen bijeenkomst waar de leden elkaar op informele wijze konden ontmoeten en begroeten. 

Nieuwsoverzicht