Nieuws KvK CORONALOKET


Woensdag 06 april 2022

Geachte relatie,

Bijgevoegd vindt u de laatste nieuwsbrief over het KVK Coronaloket.

zie het complete stuk:  https://static.reto.media/zakelijksoestnl/upload-2022/kvk_coronaloket_nieuwsbrief2022_6-april_def.pdf

Op verzoek van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat geeft KVK samen met partners al ruim 2 jaar invulling aan het coronaloket voor ondernemers. Dit loket is bedoeld voor vragen over de gevolgen van het coronavirus voor bedrijven en ondernemers.

Aansluitend hieraan zijn we ook begonnen met een coronanieuwsbrief voor stakeholders. Eerst dagelijks en geleidelijk teruglopend qua frequentie naar één keer per twee weken.

Inmiddels zijn de meeste coronamaatregelen verleden tijd. Sinds 23 maart is het dragen van een mondkapje in het openbaar vervoer niet langer verplicht. Ook hoeven bezoekers van grote evenementen niet meer te testen voor toegang. De enige regel die, naast de basis-hygiëne regels, blijft, is de isolatie voor mensen die positief zijn getest.

Daarom stopt deze coronanieuwsbrief voor stakeholders per vandaag.

Er zijn natuurlijk nog veel onderwerpen die relevant zijn voor u als stakeholder. Daarom hebben we besloten verder te gaan met een Nieuwsbrief voor Overheden en Non-profit Organisaties’, met actuele informatie over relevante onderwerpen voor u, zoals bijvoorbeeld de gevolgen van de situatie in de Oekraïne voor bedrijven.

Wilt u deze nieuwe nieuwsbrief ontvangen? Dan wil ik u vragen zich hier aan te melden: Aanmelden

Verder wil ik u bedanken voor een actieve deelname aan deze nieuwsbrief. We hebben de afgelopen 2 jaar veel initiatieven uit de regio mogen ontvangen, die andere stakeholders weer hebben kunnen inspireren.

We hebben deze nieuwsbrief met plezier gemaakt en gaan met net zo veel enthousiasme aan de slag met de nieuwe nieuwsbrief, die breder van opzet zal zijn.

We hopen dat u zich hiervoor aanmeldt zodat we u kunnen blijven voorzien van interessante informatie.

Met vriendelijke groet,

Rodrique Engering

Lid Raad van Bestuur Kamer van Koophandel

Nieuwsoverzicht