Nieuwe Bestuursleden Soester Zakenkring


Vrijdag 01 april 2022

Nieuwe bestuursleden bij Soester Zakenkring

SOEST Aart Bosman en Johanna Six-van der Werf zijn toegetreden tot het bestuur van de Soester Zakenkring (SZK). De laatste prees het werk van haar voorganger Jan Erik van der Wolf (tevens haar kantoorgenoot bij Bres Advocaten) die na tien jaar afscheid nam van het bestuur.

Aart Bosman, voorzitter van Stichting De Soestdijkse Grachten, is toegevoegd aan het SZK-bestuur. Hij ziet de toekomst positief in. Hij baseert zijn vertrouwen op het feit dat de daling van het ledenaantal van de lokale zakenkring is gestagneerd. ,,We gaan inzetten op ledenwerving, ook bij jonge ondernemers. We kunnen groeien naar 170 leden.”

De nieuwe bestuursleden werden woensdagavond gekozen tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Soester Zakenkring. Het was voor het eerst sinds 2019 dat de ALV fysiek kon plaatsvinden. Dat gebeurde in restaurant de Soester Duinen aan de Soesterbergsestraat. Binnen de plaatselijke zakelijke wereld in Soest blijft de Soester Zakenkring het eerste aanspreekpunt voor de gemeente Soest

Nieuwsoverzicht