Nieuws WSP regio Amersfoort


Vrijdag 18 maart 2022

Nieuwsbrief maart 2022

Stimulering Horeca

De Gemeenten Soest en Baarn zijn samen met de Koninklijke Horeca Baarn-Soest en het WSP een project gestart voor werving en behoud van horecapersoneel. Met dit project en bijbehorende opleidingsmogelijkheden voor personeel, hopen zij meer mensen te interesseren in werken in de horeca en de horecaondernemers te helpen met nieuw personeel. Lees meer.

Aankomende evenementen

Voor alle aankomende evenementen kijk op onze agenda op de website.
 

Rondetafelgesprek Kans bieden aan statushouders

Wil jij een kans bieden aan een statushouder binnen jouw organisatie? Op maandag 21 maart organiseert het WSP regio Amersfoort samen met VNO – NCW Midden en Gemeente Nijkerk een Rondetafelgesprek over werken met statushouders. Hoor hoe het WSP je hierbij kan ondersteunen. Bliston Packing uit Nijkerk vertelt met een medewerker over hun ervaringen. Meld je aan.

Onderweg naar Werk

We rijden van 28 maart t/m 1 april 2022 met een dubbeldekker bus de regio door. Elke dag bezoeken we een aantal bedrijven uit een bepaalde branche. Doel is werkzoekenden te inspireren door de diverse werkzaamheden in de branches te laten zien. Zoek jij een baan en wil je meerijden met onze bus? Meld je snel aan. Je maakt bijvoorbeeld een wandeling over het terrein van het Cultureel Centrum van Amerpoort of krijgt op 1 dag een rondleiding door hotels, een woonwarenhuis en een zwembad.

Nieuwsoverzicht