Streetmastersets voor Anouschka van der Hammen van Call Info


Donderdag 10 februari 2022

Het is Anouschka van der Hammen al jarenlang een doorn in het oog: het zwerfvuil in de omgeving van de Oostergracht waar zij haar bedrijf Call Info (onder meer voor telefoonservice en secretariële ondersteuning) leidt. ,,Het zwerfvuil is een van de problemen op deze plek. Het is fijn dat Stichting VAnG ons middelen heeft gegeven zodat wij veilig en efficiënt de troep rondom ons bedrijfspand kunnen ruimen. Maar eigenlijk zou het niet nodig moeten zijn.” Anouschka knikt naar een stukje groen waarin allerlei troep ligt: ,,Bierflesjes, wietzakjes, je komt hier van alles tegen.”

William Faber van Stichting VAnG overhandigde de twee sets aan Anouschka. ,,Het is goed dat ondernemers de handschoen oppakken om de omgeving schoon te houden. Hopelijk spreekt dit meer ondernemers uit de Grachten aan. Wij helpen graag om ze te faciliteren.”

Bas de Haas, namens BMO (Bedrijven Management Organisatie) draagt hij zorgt voor het beheer van het terrein: ,,Het bedrijventerrein afvalvrij houden is een van onze doelstellingen. Daarnaast willen wij de beveiliging en surveillance opschroeven en meer leden onder de ondernemers van De Grachten werven. De Grachten moet een veilig en schoon bedrijventerrein worden. Daar gaan wij voor.”

Nieuwsoverzicht