Gratis Energiescan (met SVM-subsidie)


Woensdag 26 januari 2022

Steeds meer ondernemers in Soest zijn zich bewust van de impact van hun bedrijf op milieu en klimaat. Ze zetten zich in om productie en bedrijfsvoering steeds verder te verduurzamen. De een pakt dat direct groots aan en de ander doet dat in kleine stapjes. Alle ondernemers kunnen hulp krijgen bij het energiezuiniger maken van hun bedrijf. Gemeente Soest en de ondernemersclubs in onze gemeente maken het makkelijk met hulp en advies van Bas de Haas (energieconsulent bedrijven) en de energiescan van Klimaatroute.

Gratis Energiescan

Wat kost een voordelige energiescan van Klimaatroute? Nou, niet veel. De energiescan is nu gratis, omdat er naast de 50%-bijdrage van de gemeente Soest, nu ook een subsidieregeling verduurzaming MKB is. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) verstrekt deze subsidie. Die subsidiepot sluit op 30 september 2022.

OOK MEEDOEN? BAS DE HAAS HELPT U VERDER
Enthousiast over verduurzamen van uw onderneming? Stuur een e-mail of bel met Bas de Haas. Hij is onafhankelijk energieconsulent namens BMO Soest. E-mail:
bas@bmosoest.nl Telefoon: 06-53843794 

Meer info via deze website: Soester ondernemers verduurzamen | Duurzaam Bouwloket

In de Soester Courant van 26 februari 2022 uitgebreid aandacht voor Duurzaam Ondernemen in Soest. De artikelen kunt u hieronder bekijken. Klik aan voor een groot formaat. 

Nieuwsoverzicht