Lancering Utrecht Talent Alliantie


Donderdag 23 december 2021

Save the date
Lancering Utrecht Talent Alliantie | online

10 februari 2022

14:30 - 16:30

Beste genodigde,

Het is bijna zover. Op donderdag 10 februari is de officiële lancering van de Utrecht Talent Alliantie. Wij maken werk van een sterke regionale arbeidsmarkt en nodigen alle ondernemers en werkgevers in regio Utrecht uit om zich bij ons aan te sluiten. Want talent is overal en elk talent telt!

Reserveer 10 februari 2022 van 14.30 tot 16.30 uur alvast in uw agenda.

Programma
We starten met een plenaire online sessie onder leiding van Maarten Bouwhuis. Maarten spreekt met Sharon Dijksma, voorzitter van de Economic Board Utrecht (EBU) over de rol, ambities en acties van de EBU. Een van de speerpunten is talent ontwikkelen, behouden en aantrekken. Daar gaan we dieper op in tijdens een tafelgesprek in onze studio met regionale ondernemers, werkgevers en vertegenwoordigers van de Utrecht Talent Alliantie.

Na het plenaire programma verwelkomen we u graag in een van de online break-out sessies die verschillende thema’s behandelen op het gebied talent en waar u actief in mee kunt doen en praten.  

Meld u nu alvast aan voor het online event Connect Live: Lancering Utrecht Talent Alliantie. In januari volgt meer informatie over de inhoud van het programma.
 
We wensen u fijne feestdagen en een mooie start van een talentvol 2022!

Utrecht Talent Alliantie, Economic Board Utrecht en ROM Utrecht Region 

Nieuwsoverzicht