Follow up bijeenkomst Energieke Borrel van 5 oktober 2021


Vrijdag 22 oktober 2021

De bijeenkomst Soester ondernemers verduurzamen bij Cultuurtechniek H.G.van Dorresteijn, ligt alweer ver achter ons. Wilko van Dorresteijn, Arjan Klaver, Martijn de Winter, Gerben Brandenhorst, Hans van der Meer en Jan van Zal hebben ons allen geïnspireerd met hun verhaal over de verduurzaming in en van hun bedrijf. We hopen dat u de gelegenheid heeft gepakt om tijdens het netwerkgedeelte van de bijeenkomst uw vragen te stellen, over de verduurzamingsstappen die u zelf van plan bent om te zetten.

In dit bericht zetten we voor u nog een keer de contactgegevens op een rij. Bij wie kunt u terecht, voor verduurzaming van uw bedrijf. We helpen u graag bij uw volgende stap.  

Websites van de organisaties en bedrijven die op de netwerkmarkt stonden op 5 oktober, vindt u in de bijlage.

Gegevens netwerkdeelnemers 5 oktober

Lokaal advies gewenst, neem dan contact op met Bas de Haas (energieconsulent BMO Soest), bas@bmosoest.nl , 06-53843794 

Meer informatie over de projecten en acties in het kader van verduurzaming en de Energietransitie in Soest en Soesterberg, vindt u op: www.zakelijksoest.nl/energietransitie

(samenwerking tussen gemeente Soest, Soester Zakenkring, SDG en BMO)

Algemene informatie over verduurzaming, wetgeving en subsidiemogelijkheden vindt u op: www.duurzaambouwloket.nl/soester-ondernemers-verduurzamen (onafhankelijk energieloket van de gemeente Soest)

We ontmoeten u graag weer tijdens de volgende bijeenkomst. Ondernemers in Soest en Soesterberg verduurzamen. Voor en door ondernemers.

Met vriendelijke groet,

Soester Zakenkring, BMO en gemeente Soest

Nieuwsoverzicht