Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Dinsdag 21 september 2021

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 20 september 2021#34

Je hebt je ingeschreven als belangstellende voor wonen in het mooie, groene Soesterberg. Nieuwbouwkompas Soesterberg verzamelt informatie rondom de ontwikkeling van de nieuwbouwplannen. Het laatste nieuws delen wij graag met je.

In deze informatiebrief stellen wij een nieuw project aan je voor, vertellen we over de laatste ontwikkelingen bij Woonwijk Vliegbasis, lees je wat Instagrammers van Soesterberg vinden en kom je er achter hoe je met een QR route meer over het militaire verleden van Soesterberg komt te weten. 

Veel leesplezier.

Nieuw op het Nieuwbouwkompas: Sortie 16!

We willen een nieuw woningbouwproject op onze website aan u voorstellen: Sortie 16. Deze bijzondere woningbouwlocatie ligt in de gemeente Zeist, tussen Park Vliegbasis en het dorp Soesterberg.

Lees meer...

Soesterberg in trek bij Instagrammers

Op zaterdag 4 september organiseerde Nieuwbouwkompas Soesterberg een instameet. Een bijzonder evenement waarin een groep Instagrammers kennis maakte met Soesterberg en de omgeving.

Lees meer...

 Proef met bestrating voor nieuwe woonwijk Vliegbasis Soesterberg

Stratenmakers hebben een proefverharding aangelegd rondom de verkeerstoren in Park Vliegbasis Soesterberg. De aangelegde toegangsweg en de parkeervakken zijn een voorproefje van hoe de bestrating in de openbare ruimte er in de nieuw te ontwikkelen woonwijk er mogelijk uit gaat zien.

Lees meer...

 Fiets of wandel de unieke QR-route op Park Vliegbasis Soesterberg

Midden in de provincie Utrecht tussen Zeist en Soest ligt Park Vliegbasis Soesterberg: een natuurgebied met een imposante militaire geschiedenis dat meer dan de moeite waard is om te bezoeken.

Lees meer...

                                 

      

Nieuwsoverzicht