Nieuwsupdate ROM Utrecht


Vrijdag 17 september 2021

ROM Utrecht Region Online lezen
ROM Utrecht Region
Nieuwsupdate
16 september 2021
Tijd voor een update!
Beste lezer ,

Afgelopen jaar is de werkorganisatie van de EBU onderdeel geworden van ROM Utrecht Region. Om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen binnen de regio Utrecht, versturen we een maandelijkse nieuwsupdate. Vandaag de eerste! En meteen aan jou de vraag of je deze nieuwsupdate wilt blijven ontvangen. Zo niet? Dan kun je je onderaan in deze nieuwsupdate afmelden. Alvast veel lees plezier!

Lees meer
AI Hub Midden-Nederland
Vraag aan Kees van der Klauw, coalitiemanager van de Nederlandse AI Coalitie, hoe het ervoor staat met AI Hub Midden-Nederland en hij brandt los. "Er zijn grote slagen geslagen, maar er is evenzoveel werk te doen. De regionale invloed van bijvoorbeeld de AI-hub Midden-Nederland is daarbij cruciaal."
Lees meer
BLOG
Veel interesse in Duitsland voor duurzame mobiliteit uit Utrecht
Afgelopen week bezocht Bas Akkers, Business Advisor Trade bij de ROM, met een aantal regionale innovatieve ondernemers de IAA München, een beurs gericht op mobiliteit. Wil je weten wat zij hebben opgestoken? Lees het blog.
door Bas Akkers
Business Advisor Trade  
Lees meer
Even voorstellen..
Vandaag stellen we onze nieuwe cartoonist aan je voor: Danibal. Iedere maand brengt hij de actualiteit in beeld voor ondernemers met ambitie in onze regio.  Mogen die discussie oproepen? Jazeker! Want een cartoon blijft een cartoon.  Meer volgt, nu alleen even voorstellen. Welkom Danibal!

Whitepaper | Zo maak je een pitch deck voor investeerders 
.pdf 560 Kb
Je bent een eigen onderneming gestart en je staat voor de opgave om een investeerder aan te trekken. Geen gemakkelijke opgave, maar met een doordachte pitch deck is de kans groter dat je een investering weet binnen te halen.
Download

Agenda
22
SEPT
Roadshow Utrecht Region | Van 22 sep t/m 30 sep rijden we samen met StartUp Utrecht door de regio om jou en andere ondernemers te ontmoeten. En we hebben wat voor je in petto! Meer informatie HIER.  

24
SEPT
Hét Miljoenenontbijt Utrecht | Volg de live ontbijtuitzending waarin deskundigen een blik werpen op de Miljoenennota, vanuit het perspectief van de regio Utrecht. Aanmelden kan HIER

07
OKT
Masterclass Financiering | Ben je een start-up of scale-up en actief in de energiesector? Ben je op zoek naar de financiering die het beste bij jouw onderneming past? Dan is de masterclass van Topsector Energie voor jou op het lijf geschreven. Aanmelden kan HIER

Meer events

ROM Utrecht Region
Euclideslaan 1,
3584 BL Utrecht
info@romutrechtregion.nl
+31 (0)85 022 13 44
Twitter LinkedIn Instagram
Nieuwsoverzicht