Energieke bijeenkomst op 5 oktober


Donderdag 12 augustus 2021

Beste Ondernemer,

De Soester Zakenkring, Bedrijven Management Organisatie en Soestdijkse Grachten organiseren een bijeenkomst Soester ondernemers verduurzamen op dinsdag 
5 oktober van 16.00 - 18.00 uur. Deze bijeenkomst is voor alle ondernemers in Soest met een bedrijfspand of gebouw die hun energierekening verder willen verlagen. 

Veel ondernemers in Soest hebben al verduurzamings-stappen gezet. Er zijn dus veel goede voorbeelden en positieve businesscases te delen. Kom 5 oktober luisteren, met hen praten, bezoek de markt, en laat je inspireren. Zet het alvast in je agenda of meld je hier meteen aan voor de bijeenkomst: Soester ondernemers verduurzamen. Locatie en programma details worden later bekend gemaakt.

Besparen op je energiegebruik is besparen op je energierekening en dus gunstig voor je balans. Zelf je elektriciteit duurzaam opwekken verlaagt je energierekening nog meer en je wordt ook nog zelfvoorzienender (minder afhankelijk). Daarnaast draag je door te verduurzamen natuurlijk ook bij aan een duurzame Soester samenleving.

Wat kan je verwachten

  • Van eenvoudige kleine energiebesparende maatregelen tot serieuze maatregelen met grotere investering. Energiebesparing en duurzame energie opwekken komen aan bod.
  • Concrete voorbeelden van collega-ondernemers uit Soest. Wat en hoe hebben deze ondernemers het gedaan en wat levert het op?
  • Mogelijkheid om je aan te sluiten bij de groep van 34 ondernemers die het energieconvenant Soest ondertekenden


Onze missie: We ondersteunen ondernemers in Soest bij het verduurzamen van hun pand en bedrijf. Voor en door ondernemers. Wij werken samen met de gemeente aan de doelstelling ‘Soest, CO2-neutraal in 2050.’

Met vriendelijke groet,

De Soester Zakenkring, Bedrijven Management Organisatie, Soestdijkse Grachten en Gemeente Soest

 

Nieuwsoverzicht