Online Miljoenenontbijt Utrecht vrijdag 24 september


Donderdag 12 augustus 2021

Onderstaand de uitnodiging voor het Hét online Miljoenenontbijt Utrecht op vrijdag 24 september a.s. aan, die het VNO-NCW Midden mede organiseert.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich voor deze online ontbijtbijeenkomst aanmelden via de aanmeldbutton in onderstaande uitnodiging.

Hét Miljoenenontbijt Utrecht

Beste ondernemer,

Het lijkt nog ver weg, maar kort na de zomervakanties staat Prinsjesdag alweer voor de deur. De voorbereidingen voor Hét Miljoenenontbijt Utrecht zijn op dit moment in volle gang. Met veel plezier nodigen wij je uit voor dit jaarlijks terugkerende evenement, waarin de Miljoenennota die op Prinsjesdag gepresenteerd wordt centraal staat.

Hét Miljoenenontbijt Utrecht
Op vrijdag 24 september 2021 starten we om 08:00 uur de live uitzending vanuit een studio in het midden van het land.
Sharon Dijksma (burgemeester van Utrecht), Ingrid Thijssen (voorzitter VNO-NCW) en Renate de Lange (lid raad van bestuur PwC) zullen ieder vanuit hun eigen perspectief een inhoudelijke bijdrage leveren aan deze editie van Hét Miljoenenontbijt. Daarnaast zal Marieke Blom (hoofdeconoom ING) de (macro-) economische aspecten van de Miljoenennota toelichten.  
Deze uitzending wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden in samenwerking met PwC, ING en Economic Board Utrecht (EBU).

De Fiscale Afterparty
Traditiegetrouw heb je na het plenaire programma de mogelijkheid om "De Fiscale Afterparty" bij te wonen waarin Robert Schwarz, belastingadviseur bij PwC, je bijpraat over het Belastingplan 2022 en andere fiscale actualiteiten. Ook dit jaar hebben Accountants (RA/AA), Registercontrollers (RC's) en NOB-leden de mogelijkheid 1 PE-uur/punt te ontvangen door het volgen van het onderdeel 'De Fiscale Afterparty'. 

Tot slot wensen wij je een mooie zomer toe en ontmoeten wij je heel graag online tijdens Hét Miljoenenontbijt Utrecht op 24 september 2021!

Aanmelden

 
 

 

 

 

Nieuwsoverzicht