Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Donderdag 29 juli 2021

 

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 28 juli 2021#33

Je hebt je ingeschreven als belangstellende voor wonen in het mooie, groene Soesterberg. Nieuwbouwkompas Soesterberg verzamelt informatie rondom de ontwikkeling van de nieuwbouwplannen. Het laatste nieuws delen wij graag met je.

 

In deze informatiebrief maken we bekend welke ontwikkelaar de meeste punten heeft gekregen voor het ontwerp van de woowijk Oude Tempel. Ook zijn we op zoek naar een gezicht voor Soesterberg en lees je meer over de onthhulling van de straatnaamborden van de Wegh der Weegen en de historie van deze bijzondere weg, tot slot delen we nog wat leuke uittips en wensen je nog veel plezier deze zomer!

 

Ontwikkelaar Ter Steege/Kruyssen krijgt meeste punten voor plan woonwijk Oude Tempel

PERSBERICHT - Gemeente Soest werkte de afgelopen maanden aan het vervolg van het selectie- en gunningsproces van de ontwikkeling van Oude Tempel aan een marktpartij.

Lees meer...

Onthulling straatnaamborden Weg der Weegen 

De Wegh der Weegen is de oude weg tussen Amersfoort en Utrecht. De Stichting Wegh der Weegen heeft 20 straatnaamborden langs deze weg vervangen. Op 5 juli onthulde wethouder Aukje Treep de borden in Soesterberg, maar wat is er zo bijzonder aan deze weg? We vertellen er graag meer over.

Lees meer...

 Word jij een bekend gezicht in Soesterberg?

Woon jij in Soesterberg en vind je het leuk om op de foto te gaan? Dan zoeken wij jou om één van de gezichten van Soesterberg te worden.

Lees meer...

 Zomers genieten in Soesterberg

Ook aan het genieten van de zomervakantie? In de heerlijke omgeving van Soesterberg hoef je in ieder geval niet ver te zoeken naar vakantiegevoel.

Lees meer...

 

 

                                 

      

  Bekijk de website
 

 

 

 

Nieuwsoverzicht