Bedrijventerrein De Soestdijkse Grachten beloond door Interpolis


Zaterdag 31 juli 2021

Vrijdag 18 juni ontving Hans van der Meer namens ons bedrijventerrein een cheque ter waarde van € 5741,81 uit handen van Interpolis. ,,Een prachtig bedrag, waarmee we heel blij zijn. We gaan het bedrag investeren in gebruiken om nieuwe veiligheidsmaatregelen op ons bedrijventerrein te faciliteren”, was de reactie van Hans. 

Alle betrokken partijen profiteren van veilig ondernemen
Een collectief beveiligd bedrijventerrein is veiliger en zorgt er voor dat ondernemers prettiger kunnen ondernemen. ,,Samen met Interpolis werken we aan een veilig bedrijventerrein. Door ons collectief te verzekeren reduceren we onder meer criminaliteit en dus schades en kosten. Daarnaast hoeft Interpolis minder uit te keren als er schade is op ons terrein.”

Samenwerken aan een veilig bedrijventerrein wordt jaarlijks door Interpolis beloond
Gecertificeerde bedrijventerreinen die ook over proactief cameratoezicht beschikken, komen bij Interpolis in aanmerking voor een resultaatsparticipatie. Dit betekent dat de ondernemersvereniging jaarlijks een uitkering ontvangt wanneer de verhouding tussen de betaalde premie en het uitbetaalde schadebedrag gunstig is. Meer leden betekent een hogere resultaatsparticipatie.

Wil je weten wat de voordelen voor jouw bedrijf op de Soestdijkse Grachten zijn?
De Rabobank helpt je graag verder. Daarnaast biedt Interpolis aan de ondernemers die lid zijn op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering op de Interpolis BedrijvenCompactPolis® of ZekerInBedrijfPolis®.

 

Nieuwsoverzicht