Bericht van OnderNamen - Netwerk Amersfoort


Woensdag 12 mei 2021

OnderNamen is het ondernemersplatform voor regio Amersfoort met onder meer een website, magazine en netwerkbijeenkomsten. Marlon de Jager van OnderNamen biedt de mogelijkheid om als Soester ondernemer toe te treden tot dit omvangrijke netwerk. Van harte aanbevolen: 

Beste Soester Ondernemer,

De aankomende zomereditie van OnderNamen regio Amersfoort wordt een speciale editie! Wij, de uitgevers van OnderNamen, richten ons deze zomer op ondernemen in Soest. Deze ondernemende gemeente én haar ondernemers verdienen het om in de spotlights gezet te worden.

Hopelijk ontvang jij ons magazine, OnderNamen regio Amersfoort, gewoon op jouw deurmat. Het magazine verschijnt elk kwartaal en verzenden wij kosteloos naar alle ondernemers in de regio. Wellicht heb je ons magazine al eens doorgelezen, maar voor de volledigheid stel ik ons graag nog even voor.

Bij OnderNamen draait het om ondernemen, maar vooral ook om de ondernemers zelf. Middels een businessmagazine, het organiseren van netwerkevents en het ondersteunen in het produceren en verspreiden van on- en offline uitingen voor onze klanten brengen wij ondernemers met elkaar in contact en bieden wij een ondernemersplatform om jezelf te profileren.

In de zomereditie van OnderNamen regio Amersfoort willen wij niet alleen aandacht geven aan Soest als ondernemersplaats, maar willen wij vooral Soester ondernemers de gelegenheid geven om zich te profileren in de gehele regio Amersfoort. 

Deze ondernemers uit Soest zijn je het afgelopen jaar al voorgegaan; 

Omdat je bent aangesloten bij één van de netwerkclubs in Soest en we het natuurlijk ontzettend leuk zouden vinden om je verhaal terug te zien in OnderNamen, zou ik graag eens nader met je kennismaken. Voor deze speciale uitgave geldt zelfs een mooie korting van 10% op een artikel van twee pagina’s, maar daar vertel ik je graag meer over onder het genot van een kop koffie. 

In de aankomende zomereditie kun je in ieder geval het verhaal van de Soester Zakenkring teruglezen. Wil je meer weten, vraag gerust vrijblijvend informatie op via:
amersfoort@ondernamen.nl, of bel met Marlon de Jager: 06-51374441. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Sta je nog niet op de verzendlijst van OnderNamen regio Amersfoort? Middels een kort mailtje naar bovenstaand mailadres voegen wij je gewoon toe aan onze verzendlijst.  

Met vriendelijk groet, 

Marlon de Jager

Nieuwsoverzicht