Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Vrijdag 07 mei 2021

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 7 mei 2021#32

Wonen in het mooie, groene Soesterberg. Nieuwbouwkompas Soesterberg verzamelt informatie rondom de ontwikkeling van de nieuwbouwplannen. Het laatste nieuws delen wij graag met je.

In deze nieuwsbrief lees je meer over het webinar van Hart van de Heuvelrug over de nog te doorlopen procedures rond diverse Hart van de Heuvelrug projecten. Ook hadden we beloofd te komen met een datum voor de feestelijke opening van het Den Berghplein en delen we, nu de terrassen weer open mogen, graag onze ervaring van een terrasbezoek aan Soesterdal met je.

 

Drukbezochte webinar van woningbouwprojecten rond Vliegbasis Soesterberg 

Op 7 april 2021 volgden ruim 400 deelnemers een digitale informatieavond over de woningbouwprojecten rond Park Vliegbasis Soesterberg: Sortie 16, Woonwijk Vliegbasis Soesterberg en Elma. De belangstelling voor deze projecten was groot, bleek uit de vele vragen die de deelnemers stelden via de chat.

Lees meer...

Het mag weer...

Reikhalzend is er naar uitgekeken en sinds vorige week mag het weer: een terrasje pakken! Op een mooie zomerdag bezochten we vorig jaar Café Restaurant Soesterdal. En dit was onze ervaring...

Lees meer...

 Den Berghplein, van bouwput naar dorpshart 

Wie het centrum van Soesterberg in komt rijden ziet het al. De bouwhekken bij Den Bergh zijn verdwenen. De sleutels van de appartementen zijn uitgereikt en het gebouw is opgeleverd.

Lees meer...

 

 

                                 

      

  Bekijk de website


Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je aangegeven hebt de nieuwsbrief van Nieuwbouwkompas Soesterberg te willen ontvangen. 
 

 

 

 

Nieuwsoverzicht