Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Vrijdag 23 april 2021

 

 

 

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 23 april 2021#31

Nieuwbouwkompas Soesterberg verzamelt informatie rondom de ontwikkeling van de nieuwbouwplannen. Het laatste nieuws delen wij graag met je.

In het dorpshart is de laatste hand gelegd aan appartementencomplex Den Bergh. Het gebouw is opgeleverd en de verhuisdozen kunnen worden uitgepakt. We wensen alle kopers heel veel geluk op deze prachtige nieuwe plek! De komende tijd wordt het Den Berghplein ingericht, meer hierover en over de feestelijke opening van het Den Berghplein vertellen we in de volgende nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief lees je meer over het concept beeldkwaliteitsplan van Oude Tempel dat gereed is, vertelt de Provincie over weer een project van Hart van de Heuvelrug dat afgerond is en een grote bijdrage heeft geleverd aan wonen in Soesterberg-Noord en neemt Martijn Bergen, Regiobeheerder bij Utrechts Landschap, ons mee voor een rondje over de Vliegbasis.


Concept beeldkwaliteitsplan Oude Tempel gereed

PERSBERICHT - De afgelopen maanden is er inhoudelijk veel werk verzet voor het nieuwe natuur inclusieve woongebied Oude Tempel in Soesterberg. Met inbreng van omwonenden en specialisten is inmiddels het concept beeldkwaliteitsplan - meer ruimte voor natuur, historische lanen en bosgevoel - gereed.

Lees meer...

Provincie Utrecht verkoopt laatste bouwkavel Bedrijvenpark Richelleweg in Soesterberg

De provincie Utrecht en de gemeente Soest werken intensief samen om het woon-werkgebied Soesterberg-Noord om te vormen tot een aantrekkelijker woongebied dicht bij het dorpshart Soesterberg en Park Vliegbasis Soesterberg.

Lees meer...

 Park Vliegbasis; een openluchtmuseum met knallend mooie natuurwaarden 

Als je Park Vliegbasis op gaat nodigt de landingsbaan je gewoon uit om verder te lopen of fietsen. Nu is de baan een paar maanden dicht, maar waarom is dat eigenlijk? Martijn Bergen van Utrechts Landschap leidde ons rond door de unieke natuur en langs de iconen van Park Vliegbasis en legde het uit.

Lees meer...

                                 

      

  Bekijk de website

 

 

Nieuwsoverzicht