Inzicht in cybersecurity 


Woensdag 07 april 2021

Leerzame presentatie Consignium en RunningIT

IT Security of Cybersecurity is tegenwoordig een van de grootste beveiligingszorgen van menig ondernemer en manager. De ontwikkelingen in de automatisering gaan razendsnel, helaas anticiperen criminelen hier ‘vakkundig’ op. Veel ondernemingen worden geconfronteerd met een (soms geslaagde) poging tot digitale inbraak. 

Cybersecurity is daarom een belangrijk en actueel onderwerp. Dat bleek wel uit de digitale bijeenkomst van 1 april jl. waarin dit onderwerp centraal stond. Robert van Asch van Consignium en Rob Zwezereijn van RunningIT gaven een dynamische presentatie die de deelnemers aan de actieve sessie veel inzicht gaven in de (soms verborgen) gevaren van technologische ontwikkelingen. De sessie werd afgesloten met een aanvalsplan om de cybercriminaliteit tegen te gaan en er zijn een aantal quick wins genoemd om direct een start te maken.

Hand-outs
Met een beknopte hand-out van de presentatie kunt u zich informeren. Mocht u meer willen weten kijk dan op www.consignium.nl.

Presentatie Consignium en RunningIT

Vervolggesprek?

Heeft u vragen over cybersecurity, plan dan een afspraak met Robert van Asch (Consignium) of Rob Zwezereijn (Running IT). Hier zijn geen kosten aan verbonden en het kan eenvoudig online, via onderstaande linken:

Nieuwsoverzicht