Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Maandag 08 februari 2021

 

 

 

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg 7 februari 2021#30

Het laatste nieuws delen wij graag met je.

Het jaar is alweer goed op weg. In het dorpshart wordt de laatste hand gelegd aan appartementencomplex Den Bergh, daarna kan het woonrijp maken en de inrichting van het Den Berghplein van start. Ook bij de Groene Hoogte zit de vaart er goed in, binnenkort worden in fase 4 de eerste sleutels uitgereikt. Voor de snelle beslissers zijn er in deze fase zijn nog 3 huurwoningen beschikbaar, je leest er meer over in deze nieuwsbrief. Met een download, van de 'In Uitvoering' van Gemeente Soest, blikken we terug en kijken we vooruit met je op de ontwikkeling van Soesterberg en vertelt Ingrid wat Soesterberg zo leuk maakt om in te wonen. 

En wist je eigenlijk al dat we te volgen zijn op Instagram? We plaatsen daarop niet alleen foto's van de nieuwbouwontwikkelingen, maar van heel Soesterberg en de prachtige omgeving. Heb jij dit weekend mooie plaatjes in de sneeuw gemaakt? Stuur ze ons toe, want we delen ze graag op onze Instagram pagina.


Huren in de Groene Hoogte

De woonwijk de Groene Hoogte begint steeds meer vorm te krijgen. De vierde fase van het project nadert haar voltooiing en de eerste nieuwe bewoners ontvangen binnenkort hun sleutels. Ben jij nog op zoek naar een huurwoning? Wees er dan snel bij, want er zijn er nu slechts 3 beschikbaar.

Lees meer...

Terugblikken en vooruitkijken op de ontwikkeling van Soesterberg

10 jaar geleden stelde de Gemeente Soest een Masterplan vast, met als uitgangspunt dat de ontwikkeling van het voormalig vliegdorp Soesterberg 20 jaar zou gaan duren. In een speciale jubileum uitgave van de 'In Uitvoering' wordt teruggeblikt en vooruitgekeken.

Lees meer...

Bewoners aan het woord...

Waarom is Soesterberg zo leuk? Wie beter dan de bewoners van het dorp kunnen u dat vertellen. Een tijdje geleden spraken we met Ingrid. Ingrid en Ronald zochten rust en dat vonden ze in Soesterberg.

Lees meer...

 

 

                                 

      

  Bekijk de website
  

 

 

 

Nieuwsoverzicht