Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Dinsdag 22 december 2020

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 22 december 2020#29

Je hebt je ingeschreven als belangstellende voor wonen in het mooie, groene Soesterberg. Nieuwbouwkompas Soesterberg verzamelt informatie rondom de ontwikkeling van de nieuwbouwplannen. Het laatste nieuws delen wij graag met je.

Het eind van 2020 is in zicht, een mooi moment om onze jaarlijkse terugblik op de nieuwbouwprojecten te geven.

Begin dit jaar is in Soesterberg-Noord het project Huren aan Flightdeck opgeleverd, een schitterend project waar industrie plaats maakte voor een mooie combinatie van appartementen en eengezinswoningen. Op steenworp afstand daar vandaan, aan de rand van Park Vliegbasis, opende Café Restaurant Soesterdal in mei haar deuren, dat zich ondanks het moeilijke jaar in no-time als ware publiekstrekker ontpopte. Aan de andere kant van Soesterberg bij het project De Groene Hoogte, zit de vaart er ook lekker in. Als je nu door deze wijk loopt krijg je al een goed gevoel hoe deze schitterende wijk er uit komt te zien wanneer alles in 2022 af is. Een deel van het openbaar groen is al aangelegd en in combinatie met het bestaande groen om de wijk heen zorgt dat voor een heerlijke leefomgeving.

Dan is er nog appartementencomplex Den Bergh, dat in rap tempo de lucht in ging, inmiddels ook alweer uit de steigers is en in het voorjaar van 2021 wordt opgeleverd. Dit mooie complex in het dorpshart bestaat niet alleen uit luxe appartementen, maar biedt ook nog eens prachtige ondernemerskansen, we vertellen je er meer over in een van de nieuwsberichten. Ook vertelt Robin Siebel, projectleider van woonwijk Vliegbasis, in deze nieuwsbrief voor welke uitdagingen zij in het project staan en tref je in deze nieuwsbrief een link naar de laatste editie van de ‘In Uitvoering’.

Kort samengevat was het voor de ontwikkelingen in Soesterberg een succesvol jaar. We hopen dat jouw jaar, ondanks alles, goed is geweest en wensen je gezellige feestdagen. Op naar 2021, een jaar vol nieuwe ontwikkelingen en kansen. 


Ondernemen in het dorpshart

In het voorjaar van 2021 wordt Den Bergh opgeleverd. Een prachtig appartementencomplex middenin het dorpshart, maar wist je dat u ook op deze toplocatie kan ondernemen?.

Lees meer...

Woonwijk Vliegbasis uniek in alle opzichten

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is het straks schitterend wonen. Woonwijk Vliegbasis Soesterberg komt op slechts tientallen meters van de landingsbaan aan de rand van een natuur en recreatiegebied. Hier vervagen grenzen tussen tuin en bos, huis en heide.

Lees meer...

De nieuwe 'In Uitvoering' is uit

Deze week valt bij alle Soesterbergers de ‘In Uitvoering’ op de mat. Een informatiekrant waarin de Gemeente Soest alle ontwikkelingen bundelt die het dorp doormaakt.

Lees meer...

 

 

                                 

      

  Bekijk de website
 

 

 

 

Nieuwsoverzicht