Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Vrijdag 04 december 2020

 

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 4 december 2020#28

Je hebt je ingeschreven als belangstellende voor wonen in het mooie, groene Soesterberg. Nieuwbouwkompas Soesterberg verzamelt informatie rondom de ontwikkeling van de nieuwbouwplannen. Het laatste nieuws delen wij graag met je.

In deze nieuwsbrief lees je hoe de Gemeente Soest het Den Berghplein en de hoofdwegen in Soesterberg (opnieuw) gaat inrichten en hoe voor Maud, een bewoner van het project De Groene Hoogte, de cirkel rond was toen zij en haar man hun nieuwbouwwoning betrokken.

In de vorige nieuwsbrief kondigden we de nieuwe editie van het nieuwbouwmagazine aan, het magazine is massaal online gelezen en in hardcopy opgevraagd. Mocht je hem gemist hebben, kijk dan op deze pagina.

Tot slot zijn we op zoek naar foto’s van Soesterberg gerelateerd aan de feestmaand. Heb jij een leuke foto gemaakt en vind je het leuk als we jouw foto publiceren op de website, Instagram of Facebook van het Nieuwbouwkompas? Mail dan naar nathalie@nieuwbouwkompassoesterberg.nl Wordt jouw foto geplaatst? Dan ontvang je van ons een echte kerstlekkernij, dus vergeet niet je adres in de e-mail te vermelden.

 

Voorlopig ontwerp voor nieuwe inrichting Postweg en Veldmaarschalk Montgomeryweg

PERSBERICHT - De komende jaren richten we de hoofdwegen in Soesterberg opnieuw in. Dat zijn de Kampweg, Banningstraat, Veldmaarschalk Montgomeryweg, Postweg, Oude Tempellaan en Kamerlingh Onneslaan.

Lees meer...

Bewoners aan het woord...

Waarom is Soesterberg zo leuk? Wie beter dan de bewoners van het dorp kunnen u dat vertellen. Een tijdje geleden spraken we met Maud. Voor Maud was de cirkel rond toen ze met haar man Bas de nieuwbouwwoning in de Groene Hoogte betrok.

Lees meer...

We kijken uit naar het nieuwe dorpshart Den Bergh!

PERSBERICHT - In deze lastige tijden kunnen we het goed gebruiken als er iets moois is om naar uit te kijken. Voor het moment dat we elkaar weer meer kunnen ontmoeten en samen kunnen genieten van alles wat onze gemeente te bieden heeft. Dat geldt ook voor ons mooie dorp Soesterberg.

Lees meer...

 

 

                                 

      

  Bekijk de website
 

 

 

 

Nieuwsoverzicht