Kom naar de ledenvergadering van de Soester Zakenkring


Zondag 29 november 2020

Een avondje uit waar je de deur niet voor uit hoeft! Dat is de algemene ledenvergadering van 16 december aanstaande. Natuurlijk is het leuk om gezellig met collega-ondernemers te netwerken voor en na de ledenvergadering. Zo hebben wij dat jaren gedaan en zo hopen wij dat ook nog jaren te doen. Maar in de editie van 2020 kan dat even niet fysiek. Maar dat neemt niet weg dat de algemene ledenvergadering, naast informatief, boeiend en leerzaam, ook gezellig kan zijn.

De algemene ledenvergadering is en blijft een leuk event en dat gaan we ook op woensdag 16 december doen. Het programma is interessant en we hebben zelfs een borrel na afloop. Oké, u moet die borrel zelf in huis halen en doe er dan ook een kaasplankje of wat zoutjes bij. Maar de informatieve gesprekken samen met collega’s kunt u gewoon vanaf de keukentafel houden.

Het programma is divers en interessant:

  • 17.00 uur aanvang ALV digitaal via ZOOM
  • 18.00 uur Spreker: Frans van der Avert, directeur Paleis Soestdijk met een interessante oproep aan ondernemend Soest
  • 18.10 uur digitale borrel, waarbij u via moderne verrassende techniek gezellig kunt napraten met aanwezige leden in een groepje of 1 op 1 via https://borrel.app. U zorgt zelf voor een lekker drankje en een klein hapje!
  • en elkaar goede feestdagen toe te wensen
  • 19.30 uur einde ALV

Kortom: dit mag u niet missen! U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst. De reistijd is 0 minuten, de bijeenkomst is anderhalf uur en u bent na afloop weer veel wijzer geworden.

In verband met Corona zal het dit jaar niet mogelijk zijn om de Nieuwjaarsreceptie te laten plaatsvinden. Wij willen als bestuur aan alle leden van de Soester Zakenkring echter een bijzonder cadeau uitdelen. Wij zullen tijdens de ALV onthullen wat het is en hoe het bij u terecht gaat komen.

Wij hopen u in 2021 zodra de horeca weer grotere gezelschappen mag ontvangen weer live te kunnen ontmoeten.

Namens het bestuur Soester Zakenkring,

Judith de Pagter, voorzitter

Graag tot ziens tijdens de ALV op 16 december.

Voor aanmelden:

Aanmeldformulier

 

Nieuwsoverzicht