Algemene Ledenvergadering Soester Zakenkring


Donderdag 26 november 2020

Geachte leden van de Soester Zakenkring,

Graag nodigen wij u als bestuur uit voor de eerste digitale ALV in het ruim 60-jarige bestaan van de Soester Zakenkring op:

Woensdag 16 december 2020

Wij stellen u het volgende programma voor:

  • 17.00 uur aanvang ALV digitaal via ZOOM
  • 18.00 uur Spreker: Frans van der Avert, directeur Paleis Soestdijk met een interessante oproep aan ondernemend Soest
  • 18.10 uur digitale borrel, waarbij u via moderne verrassende techniek gezellig kunt napraten met aanwezige leden in een groepje of 1 op 1 via https://borrel.app. U zorgt zelf voor een lekker drankje en een klein hapje!
  • en elkaar goede feestdagen toe te wensen
  • 19.30 uur einde ALV

Aan deze vergadering kunt u vanuit uw huiskamer deelnemen via ZOOM. Uiteraard ontvangt u hierover nog alle details. Tevens ontvangt u ruim voor aanvang van de vergadering de vergaderstukken via e-mail.

De techniek wordt verzorgd door Showdesign in Nijkerk, van waaruit ook het Ondernemerscongres van de gemeente Soest werd uitgezonden. Dit staat garant voor een professioneel evenement. Degenen die bij dat evenement aanwezig waren, reageerden verrast en enthousiast.

Wij hopen dat u deze bijzondere digitale ledenvergadering niet wilt missen en dat u in groten getale hierbij aanwezig bent. Het programma is een mix van vergaderen, een interessante spreker met een bijzondere oproep en een digitale ontmoeting om bij te praten. Wij hopen uiteraard ook dat het bij een eenmalige bijzondere gebeurtenis blijft en dat wij elkaar snel weer fysiek kunnen ontmoeten!

Wij zien uw aanmelding voor deze ALV graag tegemoet via de website: https://www.zakelijksoest.nl/aanmelden/750

In verband met Corona zal het dit jaar niet mogelijk zijn om de Nieuwjaarsreceptie te laten plaatsvinden. Wij willen als bestuur aan alle leden van de Soester Zakenkring echter een bijzonder cadeau uitdelen. Wij zullen tijdens de ALV onthullen wat het is en hoe het bij u terecht gaat komen.

Wij hopen u in 2021 zodra de Horeca weer grotere gezelschappen mag ontvangen weer live te kunnen ontmoeten.

Namens het bestuur Soester Zakenkring,

Judith de Pagter, voorzitter

Nieuwsoverzicht