Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Vrijdag 06 november 2020

Het laatste nieuws delen wij graag met je.

In deze nieuwsbrief lees je hoe je de nieuwste editie van nieuwbouw magazine Soesterberg in handen krijgt, geeft projectontwikkelaar Heilijgers je een kijkje in de keuken van het bouwproces bij project De Groene Hoogte en kom je er achter hoe je in deze tijd toch van Soesterdal kan genieten.

Vers van de pers, een nieuwe editie van nieuwbouw magazine Soesterberg

Jaarlijks geeft Nieuwbouwkompas Soesterberg het nieuwbouw magazine van Soesterberg uit en deze week verscheen alweer de derde editie. Boordevol interviews, informatie over de ontwikkelingen van de nieuwbouwprojecten en leuke wetenswaardigheden over Soesterberg.

Lees meer...

Hoogste punt voor de Groene Hoogte

In juni dit jaar startte de bouw van de vierde fase van het project de Groene Hoogte. In iets meer dan 4 maanden is het hoogste punt bereikt. In een leuk filmpje neemt projectonwikkelaar Heilijgers je in een paar minuten mee in het traject van het aanleggen van de fundering tot het bereiken van het hoogste punt.

Lees meer...

Geniet thuis van Soesterdal

Jarenlang werd er over gesproken en afgelopen zomer was het zo ver. Café Restaurant Soesterdal opende haar deuren. Van de lang beloofde hotspot was geen woord gelogen. Nu de horeca gesloten is , hoef je met de komst van bezorg- en afhaalservice Soesterdal het heerlijke eten niet meer te missen.

Lees meer...

Nieuwsoverzicht