Nieuw lid Soester Zakenkring: Peter de Leede


Dinsdag 15 september 2020

Een van de nieuwe leden van de Soester Zakenkring is Peter de Leede van Hygieia Consultants BV en HRM-MKB Juridisch & Organisatie advies. Via onderstaand bericht laat hij u graag kennismaken met een van de takken van zijn onderneming. 

HRM-MKB Juridisch & Organisatie advies

“een deskundig advies tegen een gunstig tarief”

Wij verzorgen bedrijfskundige, juridische en HRM ondersteuning voor kleine en middelgrote MKB ondernemingen en ondernemers. Door deze combinatie is het mogelijk om bedrijfsprocessen vanuit een breed perspectief te optimaliseren en te (door)ontwikkelen. Daarnaast zijn er tal van deelonderwerpen met betrekking tot bijvoorbeeld het beoordelen en opstellen van contracten, het aanvragen van vergunningen, het arbeidsrecht, ondernemingsvormen, belastingvraagstukken of beleidsadvisering, waarin wij u vanuit onze gespecialiseerde kennis en ervaring u adequaat kunnen assisteren en bijstaan. Een belangrijk aspect is dat HRM-MKB de dienstverlening op maat en naar uw wensen inricht vanuit een all-round aanpak.

Maar ook starters, individuele cliënten (u, een ZZP-er of werknemer bijvoorbeeld) kunnen ook bij ons voor advisering terecht met betrekking tot advisering over contracten, vergunningen en arbeidsrechtelijke onderwerpen e.d.

HRM-MKB J&O advies is zich zeer bewust van de relatie tussen uw bedrijfsorganisatie, uw personeel, uw baten en kostenbeheersing. Het is daarom dat het HRM – MKB perspectief zo belangrijk is voor het MKB.

Een belangrijk gegeven vormt dat HRM-MKB J&O advies normale en redelijke tarieven hanteert en voor het MKB en de individuele cliënt betaalbaar zijn.

HRM-MKB J&O advies is een brand van Hygieia Consultants B.V. Hygieia is echter specifiek gericht op en gespecialiseerd in de zorgsector en verzorgt dezelfde dienstverlening.

Nieuwsoverzicht