Inloopspreekuur voor ondernemers in Soest


Donderdag 10 september 2020

Bij Dorresteijn aan de Zuidergracht 

Het Ondernemers Inloopspreekuur voor ondernemers uit Soest en Soesterberg gaat vrijdag 25 september 2020 weer fysiek van start. Het spreekuur, dat 6 keer per jaar wordt gehouden, was vanwege het coronavirus tijdelijk afgelast. Het Ondernemers Inloopspreekuur is een initiatief van de Bedrijven Management Organisatie Soest (BMO Soest) en de gemeente Soest. Ook het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) sluit aan. Op 25 september vindt het spreekuur plaats bij Van Dorresteijn aan Zuidergracht 56 in Soest.

Tijdens dit spreekuur zitten Nynke Minkema, bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Soest, Henk van Asch en Bas de Haas van de BMO Soest en Soester Zakenkring met Evert ten Kate van ONS-Netwerk Soesterberg en Marc Bannink van Soest Netwerkt klaar voor de ondernemers. Zij kunnen adviseren of sparren over alle zaken waar ondernemers tegenaan lopen. Vanuit het WSP sluit accountmanager Mirjam van de Kemp aan.

Klankbord voor ondernemers

BMO Soest merkt dat ook zelfstandige professionals (zzp-ers) behoefte hebben aan een klankbord. Daarnaast kan er informatie over het bedrijvenregister worden gegeven. Het WSP kan de werkgevers tijdens het spreekuur direct persoonlijk adviseren over de werving en selectie van personeel. Maar bijvoorbeeld ook over scholingstrajecten om werkzoekenden op te leiden tot passende medewerkers.

Het WSP regio Amersfoort is een samenwerking tussen de gemeenten in arbeidsmarktregio Amersfoort, UWV en Uitvoeringsorganisatie BBS (Baarn, Bunschoten en Soest). Werkgevers kunnen bij het WSP terecht voor kosteloze werving en selectie van personeel en vragen rondom scholing, subsidies en Social Return.

Kijk voor meer informatie over het Inloopspreekuur op de website van Zakelijk Soest: https://www.zakelijksoest.nl/ondernemers-inloopspreekuur.

Meer informatie:

Wilt u meer informatie over het WSP regio Amersfoort? Neem hiervoor contact op met: Jantine van den Burg – Buitenhuis Projectmedewerker communicatie WSP Amersfoort via telefoon 06 – 52 53 57 87 of mail naar j.buitenhuis@amersfoort.nl

Wilt u meer informatie over Bedrijven Management Organisatie Soest? Neem hiervoor contact op met: Bas de Haas via telefoon 06 – 53 84 37 94 of mail naar bas@bmosoest.nl

Nieuwsoverzicht