Werkgelegenheidsonderzoek 2020


Donderdag 03 september 2020

Geachte heer, mevrouw,

De provincie Utrecht verzoekt u deel te nemen aan het Werkgelegenheidsonderzoek 2020.

In dit onderzoek vragen wij naar de werkgelegenheidssituatie op of vanuit de vestiging van uw bedrijf of instelling. De onderzoeksuitkomsten leveren al jaren een bijdrage aan het versterken van het ondernemersklimaat in de provincie Utrecht.

Normaal gesproken start het werkgelegenheidsonderzoek in het voorjaar, maar vanwege de coronacrisis is het uitgesteld. Dit jaar vragen we bovendien naar de werkgelegenheid op twee momenten 1 april 2020 en 1 september 2020. Zo krijgen wij inzicht in de economische effecten van de crisis en de gevolgen voor de werkgelegenheid in kleine en grote(re) bedrijven in de verschillende sectoren.

Wij beseffen dat het voor veel ondernemers, bedrijven en instellingen moeilijke tijden zijn door de coronacrisis. Toch doen wij een beroep op u, ook als uw organisatie inmiddels niet meer actief is. Wij hopen dat u de korte enquête invult. U start de vragenlijst met een klik op onderstaande link en uw persoonlijke toegangscode. (Indien u meer dan één mailbericht van ons heeft ontvangen, komt dat omdat wij meerdere vestigingen van uw organisatie in ons systeem hebben staan. Wij stellen de enquêtevragen voor elke vestiging apart).

U kunt de vragenlijst  rechtstreeks bezoeken op www.par-utrecht.nl
Wij stellen uw deelname zeer op prijs.

Provincie Utrecht, Domein Stedelijke Leefomgeving, team Economie
Bij vragen kunt u via e-mail par@provincie-utrecht.nl contact met ons opnemen. 

Nieuwsoverzicht