Nieuwsbrief Gemeente Soest


Maandag 29 juni 2020

Zakelijk Soest

 

NIEUWSBRIEF VOOR ONDERNEMERS VAN DE GEMEENTE SOEST JUNI 2020
Juni 2020

Beste ondernemer

Gemeente Soest heeft ons gevraagd onderstaande nieuwsbrief door te sturen.

Hierbij ontvangt u een link naar de eerste nieuwsbrief voor ondernemers van de gemeente Soest: https://direc.to/eQt1Op de hoogte blijven

De impact van corona onder ondernemers is groot. Met de nieuwsbrief willen we u zo goed mogelijk informeren en ondersteunen. We houden u op de hoogte van lokaal en landelijk nieuws dat relevant voor u kan zijn, zetten we de meest recente maatregelen op een rij en we delen de lokale initiatieven in Soest. We versturen deze nieuwsbrief maximaal 1 x per 2 maanden.

Contact

Zijn er lokale initiatieven die nieuwswaardig zijn? Dan kunt u deze aanmelden via: postbusRuimte@soest.nl. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? U kunt zich afmelden door een mail te sturen naar postbusRuimte@soest.nl met de tekst 'ik meld me af’.

We wensen iedereen uiteraard veel succes met alle uitdagingen waar we nu voor staan en die mogelijk nog op ons pad zullen komen in de nieuwe 1,5 meter-economie.

Naar de nieuwsbrief: https://direc.to/eQt1

Met vriendelijke groet,
Namens burgemeester en wethouders,

Liesa van Aalst - Veldman
Wethouder Economische zaken

Telefoon: 035-609 34 43

Raadhuisplein 1, 3762 AV Soest
Postbus 2000, 3760 CA Soest
www.soest.nl

SAMENWERKING VAN

Soester Zakenkring
Postbus 3071
3760 DB Soest

Soestdijkse Grachten
Postbus 3071
3760 DB Soest

ONS-Netwerk
Postbus 3071
3760 DB Soest

Richelleweg

Soest Netwerkt

Winkelcentra

Horeca

UITVOERENDE
ORGANISATIE

BMO Soest

Postbus 3071
3760 DB Soest

Henk van Asch
Mobiel: 06 53 40 21 00
henk@bmosoest.nl

Bas de Haas
Mobiel: 06 53 84 37 94
bas@bmosoest.nl

KOPIJ VOOR DE
VOLGENDE NIEUWSBRIEF?

Stuur deze dan op naar info@soesterzakenkring.nl. We zullen tot plaatsing overgaan aan de hand van de beschikbare ruimte. Foto’s graag in de hoogste resolutie aanleveren.

Techniek: RETO

 

 

 

 

Copyright 2020 Zakelijk Soest - Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Dit bericht bevat vertrouwelijke informatie. Het is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer u dit bericht per abuis ontvangt, gelieve onmiddellijk contact op te nemen met de afzender en de e-mail en daarvan eventueel gemaakte afdrukken te vernietigen. Indien deze email niet aan u is gericht, is het u niet toegestaan deze en de daarin opgenomen informatie te gebruiken, te kopiëren of te openbaren.

 
 
Nieuwsoverzicht