Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Dinsdag 16 juni 2020

 

 

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 12 juni#25

Je hebt je ingeschreven als belangstellende voor wonen in het mooie, groene Soesterberg. Nieuwbouwkompas Soesterberg verzamelt informatie rondom de ontwikkeling van de nieuwbouwplannen. Het laatste nieuws delen wij graag met je.

In deze nieuwsbrief geven wij je de laatste stand van zaken van het nieuwe bestemmingsplan voor Oude Tempel, delen wij graag een leuk artikel uit de media en zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Gemeenteraad stemt in met nieuw bestemmingsplan Oude Tempel 

PERSBERICHT - De gemeenteraad van Soest stemde, donderdag 11 juni, met ruime meerderheid in met het nieuwe bestemmingsplan voor Oude Tempel. Met 24 stemmen voor en 5 tegen sprak de raad zich uit vóór een nieuw bosrijk woongebied in Soesterberg.

Lees meer...

Uit de media...

Soesterberg wordt steeds mooier en hoe gaaf is het dan om in de krant te lezen dat dat niet onopgemerkt blijft? Piet van Dijk van het AD schreef deze week een prachtig artikel over ons mooie Soesterberg. Benieuwd geworden?

Lees meer...

Zijn wij op zoek naar jou?

Woon jij al je hele leven in Soesterberg en zou je nooit meer weg willen? Of ben je ooit uit het Vliegdorp vertrokken en wil je heel graag terug? Of misschien heb je hier nog niet eerder gewoond, maar trekt het dorp je wel aan? Wat jouw beweegredenen ook zijn, wij zijn er benieuwd naar!

Lees meer...

 

 

                                 

      

  Bekijk de website
 Afmelden nieuwsbrief


 

 

 

 

 

Nieuwsoverzicht