Informatie over WerkgeversServicepunt regio Amersfoort


Zondag 07 juni 2020

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) is een samenwerking

van het UWV WERKbedrijf regio Amersfoort met alle gemeenten in de arbeidsmarktregio Amersfoort: de gemeenten Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Woudenberg, Baarn, Bunschoten en Soest.

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort heeft als doel om werkgevers in de regio te ondersteunen in hun personeelsvraag en te zorgen dat het aanbod voldoet aan deze vraag. Vanuit deze doelstelling helpt het WSP mensen vanuit een uitkering aan het werk. Samen met werkgevers wil het WSP kansen bieden aan mensen die ondersteuning bij het vinden van een baan goed kunnen gebruiken. Op dit moment zoekt het WSP ook werk voor mensen die door de coronacrisis net hun baan zijn verloren of voor zzp’ers die op zoek zijn naar een vaste baan.

Wij bieden personeel op maat, nemen de zorg van werving en selectie van je over en kunnen jou informeren over eventuele aanvullende subsidies en regelingen bij indiensttreding van een kandidaat. Ook kun je bij ons terecht voor advies op het gebied van mobiliteit en scholing van personeel.

Je krijgt een vast contactpersoon bij het WSP. Hij of zij inventariseert al je wensen en bespreekt op welke manier de werving en selectie het beste vorm gegeven kan worden.

Het WSP denkt ook graag mee over inclusief ondernemen. Met de campagne ‘Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen’ wil het WSP werkgevers aansporen om bij het zoeken naar passende medewerkers ook eens (vaker) te denken aan mensen met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt.

Het WSP regio Amersfoort organiseert regelmatig bijeenkomsten waarin werkgevers en werkzoekenden elkaar kunnen ontmoeten. Het gaat dan om netwerkbijeenkomsten voor werkgevers of banenmarkten waar werkgevers en werkzoekenden in gesprek kunnen gaan over werk. Dit staat nu op een laag pitje ivm corona, maar wordt later weer opgestart. Bijgaande infographic geeft een duidelijke handleiding

Kijk voor meer informatie op: www.wspregioamersfoort.nl/ 

Via de website kun je een vacature insturen of contactgegevens achterlaten. Ook kun je het WSP bellen via: 033 – 330 36 26 of mailen naar: wspregio@amersfoort.nl

Nieuwsoverzicht