Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Zondag 31 mei 2020

 

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 31 mei #24

Na lang wachten is het eindelijk zo ver Cafe Restaurant Soesterdal opent morgen haar deuren. Het team heeft er zin in, de kaart ziet er verukkelijk uit, bij Soesterdal zijn ze er meer dan klaar voor! In deze nieuwsbrief geven we alvast een voorproefje van het menu en verklapt eigenaar Sem Harten zijn favoriete gerecht.

Ook lees je in deze nieuwsbrief meer over het bestemmingsplan van Oude Tempel en deelt het Projectbureau van Woonwijk Vliegbasis het laatste nieuws over de ontwikkelingen.

Het is zover… Je kunt koffie drinken, ontbijten, dineren en borrelen bij Soesterdal

Morgen opent Soesterdal. Het terras straalt in de zon, het uitzicht is eindeloos mooi en binnen ziet het er ook fantastisch uit. Het resultaat van noeste arbeid mag er zijn. 

Lees meer...

 

De voorbereidingen van woonwijk Vliegbasis

In een eerder nieuwsbericht lieten wij al weten dat de voorbereidende onderzoeken voor het bouw- en woonrijp maken van woonwijk Vliegbasis in volle gang zijn. Maar waar wordt dan concreet aan gewerkt? We vragen het aan het projectteam Vliegbasis.

Lees meer...

Nieuw bestemmingsplan Oude Tempel kan vlot tot stand komen

PERSBERICHT: Op verzoek van de agendacommissie van de gemeenteraad is nog eens gekeken naar het tot stand komen van het nieuwe bestemmingsplan voor Oude Tempel. Er is daarom een second opinion onderzoek (tweede beoordeling) gedaan naar het voorstel dat het college nu doet aan de gemeenteraad.

Lees meer...

 

 

                                 

      

  Bekijk de website


 

 

 

 

Nieuwsoverzicht