Uitnodiging Webinar 2 juni 2020


Donderdag 28 mei 2020

Uitnodiging: Webinar 2 juni 2020
"Corona-Overbruggingslening - Deel 2"

Wat: 

URECA webinar "Corona-Overbruggingslening - Deel 2"  

Wanneer: 

Dinsdag 2 juni | 13.30u - 14.30u  

Aanmelden: 

 Klik hier om u aan te melden


Startups, scale-ups en andere innovatieve ondernemers die in financiële problemen zitten door de coronacrisis kunnen aanspraak doen op de Corona-OverbruggingsLening (COL). Vorige week werd de regeling verruimd met €150 miljoen, waarvan zo’n €14 miljoen bestemd is voor de provincie Utrecht. 

Eind april maakte de overheid het eerste pakket steunmaatregelen bekend. Daarin was €100 miljoen gereserveerd voor de COL. Sindsdien vroegen ruim 1.500 bedrijven samen €618 miljoen aan. De financieringsbehoefte bij deze bedrijven is dus groot, daarom werd op 20 mei een tweede pakket steunmaatregelen aangekondigd. Daarin werd de COL verruimd met nog eens €150 miljoen. Zo’n €14 miljoen daarvan is bestemd voor de provincie Utrecht.

Leer van andere ondernemers en stel uw vraag tijdens deze webinar
Tijdens de vorige webinar "Al uw vragen over de Corona-Overbrugginslening" hebben we al veel vragen van ondernemers kunnen beantwoorden. Tijdens de editie op 2 juni as. zal er wederom voldoende ruimte zijn om vragen te stellen. Bovendien zal Nathal van Rijn, interim directeur ROM Regio Utrecht, reflecteren op de eerste weken van de COL, in gesprek met moderator Heerd Jan Hoogeveen, directeur StartupUtrecht. Welke lessen kunnen ondernemers leren van de ondernemers die hen voorgingen? Wat zijn nu met alle nieuwe inzichten de do's & don'ts? Ook kijkt hij vooruit: wat betekent de nieuwe tranche van de COL voor ondernemers? Gert Jan Jansen op de Haar, projectleider URECA (Utrecht Region Economische Corona Alliantie) zal nader ingaan op de ondersteuning die URECA jou als ondernemer kan bieden, ook bij het aanvragen van de COL. Hierbij zal hij diverse voorbeelden uit de praktijk aanhalen. 

Een sessie voor en door de regio Utrecht.

Via onderstaand formulier kun je jezelf inschrijven voor deze webinar. Na inschrijving ontvang je uiterlijk de ochtend van de webinar automatisch de juiste link en inloggegevens.

Graag tot dan!  

aanmelden:  https://m1.mailplus.nl/wp4Z4CdSEdns-2160-40390-test-1?utm_medium=referral&utm_source=netwerk&utm_campaign=corona-platform&utm_campaign=corona-platform&utm_source=uitnodigingwebinar2&utm_medium=email

Nieuwsoverzicht