Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Donderdag 28 mei 2020

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 27 mei #23

Je hebt je ingeschreven als belangstellende

voor wonen in het mooie, groene Soesterberg. Nieuwbouwkompas Soesterberg verzamelt informatie rondom de ontwikkeling van de nieuwbouwplannen. Het laatste nieuws delen wij graag met je.

Nu de Corona maatregelen versoepelen houdt niets Sem Harten meer tegen, aanstaande maandag opent hij zijn derde cafe restaurant in Soesterberg: Soesterdal. In een openhartig interview vertelt Sem wat de lock down voor Soesterdal betekende toen de geplande opening in april niet door kon gaan. Ook leest u in deze brief meer over de nieuwe website van Oude Tempel en laten we je weten hoe je ons nog meer kunt volgen.

Soesterdal gaat op 1 juni open

De hele planning was erop afgestemd. Begin april zou Soesterdal de deuren openen. Toen kwam de lock down in verband met corona. En toen? We vragen het eigenaar Sem Harten vlak voordat hij op 1 juni de deuren van zijn 3e restaurant eindelijk opent.

Lees meer...

Nieuwe website voor Oude Tempel

PERSBERICHT - Het nieuw te bouwen woongebied Oude Tempel in Soesterberg moet een hoogwaardig woongebied in het groen worden met lommerrijke lanen, waarbij de identiteit van het voormalige landgoedbos nog zichtbaar is.

Lees meer...

Volg jij ons al op Instagram?

Goed dat je deze nieuwsberichten volgt! Op Facebook heb je ons misschien ook wel eens voorbij zien komen, maar wist je dat we nu ook Instagram te volgen zijn?

Lees meer...

 

 

                                 

      

 

 

 

 

Nieuwsoverzicht