Nieuwsbrief Soestdijkse Grachten


Dinsdag 15 oktober 2019

NIEUWSBRIEF STICHTING BEDRIJVENKRING SOESTDIJKSE GRACHTEN

Soest, 15 oktober 2019

Beste ondernemer,

Hierbij de derde nieuwsbrief van 2019 van de Soestdijkse Grachten. Met het frequent verschijnen van de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de recente ontwikkelingen in zakelijk Soest en over het nieuws over ons bedrijventerrein.

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

Van melkhandel tot Dorrestijn Transport en Logistiek

De spotlight op het jubilerende Dorrestijn Transport. Het bedrijf vierde onlangs haar 85-jarig bestaan. We zochten directeur Remco Dorrestijn op.

Lees verder

Informatie over het Keurmerk Veilig Ondernemen

Keurmerk Veilig Ondernemen Basis Samenwerken voor Bedrijventerrein Soestdijkse Grachten.
Donderdag 10 oktober is het keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Basis Samenwerken toegekend aan Bedrijventerrein De Soestdijkse Grachten.

Lees verder

Ondernemersladder in pand IceWorld

De leden van Ondernemersladder Soest hebben hun plek gevonden in het pand van IceWorld aan het Weteringpad. Marc Bannink en Annemiek Ramaekers vertellen over hun ervaring.

Lees verder

Interview met Bas de Haas

Bas de Haas neemt een aantal taken van BMO-manager Henk van Asch over. In een interview vertelt Bas over zichzelf, zijn onderneming en over zijn rol voor BMO.

Lees verder

Energietransitie in Soest

Gemeenteambtenaar Puck Brunet de Rochebrune is sinds 2018 betrokken bij het team Duurzaamheid met de energietransitie als focus. Hoe ziet zij de ontwikkelingen van energietransitie in Soest?

Lees verder

Introductietarief Soester Zakenkring voor leden Bedrijvenkring Soestdijkse Grachten

Lid worden van de Soester Zakenkring is een goed idee. Als lid van de Soestdijkse Grachten kan je lid worden van de Soester Zakenkring voor een introductietarief van € 195,00.

Lees verder

Parkeren in de vakken

Op het bedrijventerrein De Soestdijkse Grachten wordt regelmatig het parkeerverbod op de openbare weg overtreden. Dit leidt tot gevaarlijke situaties.

Lees verder

Save the date - Ondernemerscongres op 30 oktober

Ook dit jaar organiseren de gemeente Soest en de Soester Zakenkring samen weer het ondernemerscongres. De officiële uitnodiging volgt nog, maar graag sturen we alvast de datum zodat je er eventueel rekening mee kunt houden in de agenda. Op woensdagavond 30 oktober zal het Ondernemerscongres plaatsvinden.

Lees verder

Bestuursleden gezocht

Het bestuur van de Stichting Soestdijkse Grachten is op zoek naar enthousiaste ondernemers die ons bestuur willen versterken. Interesse? Neem dan contact op met Remco de Hiep door te mailen naar remco.de.hiep@reto.nl.

Heeft u zelf een onderwerp dat u in de nieuwsbrief wilt zien, dan kunt u uw suggestie mailen naar henk@bmosoest.nl.

Copyright 2019 Stichting Bedrijvenkring Soestdijkse Grachten (Zakelijk Soest) - Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Dit bericht bevat vertrouwelijke informatie. Het is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer u dit bericht per abuis ontvangt, gelieve onmiddellijk contact op te nemen met de afzender en de e-mail en daarvan eventueel gemaakte afdrukken te vernietigen. Indien deze email niet aan u is gericht, is het u niet toegestaan deze en de daarin opgenomen informatie te gebruiken, te kopiëren of te openbaren.

 

Nieuwsoverzicht